2777
2789
عنوان

خسته شدم ديگه

86 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها خوبين؟من شوهرم يكم شلختست

يه دختر٩ماهه  هم دارم 

من هي به شوهرم تذكر ميدم كه حداقل وسايل شخصيتو خودت جم كن

خونه رو مثل دسته گل ميكنم اونم با يه بچه

مياد لباساشو ميندازه وسط حال

يه چيزي ميخوره تا من جم نكنم همونجا ميمونه

واقعا خسته شدم،منم ادمم استراحت ميخوام

اونروز اعصابم خورد شد دادو بيداد كردم ديدم دوبازه كار خودشو كرد

بهش ميگم تو بامن لج ميكني؟ميگه عاره سر من داد نزن

امروز بهش پيام دادم ازت متنفرم اونم بهم گفت نمك نشناس

منم گفتم حالم ازت بهم ميخوره

چقد اين مردا بي درك و شعورن واقعا

حالا شلختگی خودشون به کنار، خانوادشون راه به راه میان مهمونی به بهونه دیدن بچه اینقدم شلخته بازی در میارن باید بعداز رفتنشون یه ماه خونه تمیز کنی، درد مشترک خیلی از خانوماست و چاره ای جز صبر نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگه زندگیتو دوس دادی باید با این اخلاق شوهرت بسازی هی امیدوار نباس که درست میشه یا دنبال راهی نباش که درستش کنی چون احتمالش خیلی کمه بیشتر دنبال این باش که چجوری با این اخلاق شوهرت بسازی.مثلا اینجوری فک کن الان nمدل ماشین تو بازار هس ولی همه که بهترینشو ندارن توام فک کن شوهرت یه آپشن نداره عوضش به ویژگی های دیگش فک کن و سعی کن شوهرتو با بقیه مقایسه نکنی 

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚

منم دقیقا عین توام 

ولی هیچ مردی با داد و بیداد به راه نمیاد اتفاقا وقتی خوشحالین معمولی با عزیزم جونم بگو لطفا کمکم کن اینم بگم نیاز هست چند وقت یبار بگی چون مردا یادشون میره. نیازی هم نیست هر روز خونت برق بزنه بچه رو بده باباش وقتی خونس یک ساعت هم کافیه کاراتو انجام بدی. سعی کن برا خودت وقت بزاری که ذهنت اینقد خسته نباشه 

منم دقیقا عین توام  ولی هیچ مردی با داد و بیداد به راه نمیاد اتفاقا وقتی خوشحالین معمولی با عز ...

ميدوني من از چيزي كه هميشه انتظارشو داشتم خيلي دور شدم

تو نامزدي باردار شدم ،شوهرم رفت سربازي كلي سخلي كشيدم

به خانوادش تا ميتونم احترام ميذارم

نميگم بده اخلاقش اما همش ميخواد كنترلم كنه

من با اين شراط هركاري از دستم بر مياد ميكنم

هرچي ميگه درست ميكنم واسش همون لحظه

منم ازش انتظار دارم

بهم بر ميخوره من انقد هواشو دارم اونوقت تهش بهم ميگه نمك نشناس

خودتو خسته نکن چون همشون همینن بعداشم بخاطره کاره خونه خدوتو با شوهرت سرو نکن خونه چیه اخه اهمیتی ند ...

خب احه ادم دست خودش نيس

فك كن بازاينهمه زحمت جمو جور ميكنم مياد ميريزه

انگار نه انگار منم ادمم بايد هم واسه خودم هم واسه بچم وقت بذارم

حالا شلختگی خودشون به کنار، خانوادشون راه به راه میان مهمونی به بهونه دیدن بچه اینقدم شلخته بازی در ...

حالا برا من ميگن هي بياين خونمون

يني يه ووز در ميون بايد اونجا باشم

پنج شنبه هام انتظار دارن بخوابيم همونجا

تصميم گرفتم امروز غذا درست نكنم كلا

اگه جمع نکنی غُر میزنه؟؟

نه ولي خب بلاخره كه بايد جم شه

كمك كه نميكنه هرچي رو هم تلنبار شه كار خودم زياد ميشه

ديشب خوب بود

دوباره امروز انگار تازه يادش افتاده 

اره ولی نیاز نیست هر روز لباس بشوری یا جارو کنی یا گرد گیری فقط میمونه ظرف شستن و غذا درست کردن اونم بزار وقتی خودش خونس یک ساعت بهش بگو بگیردش تا کاراتو بکنی نباید وقتی شوهرت خونه نیست همه کارارو بکنی اونم میگه مگه چیکار میکنی باید بزاری جلو رو خودش انجام بدی