2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
نه کلا ۱ میلیارد سرمایه داریم فعلا داریم تحقیق میکنیم 

اگه اجاره کنین بله کافیه ولی یک دفه با۳۰هزارتا خیلی مشکله الانم که دان خیلی سخت پیدا میشه.انشالله اگه جایی رو اجاره کردین اتوماتیک پیدا کنین تا اذیت نشین.انشالله براتون برکت داشته باشه موفق باشین🙏

یک میلیارد برا مرغ داری کمه یکی از آشنا بی تجربه بود مرغداری زد تا خرخره رفت زیر قرض نتونست خوب مدیر ...

گلم با۵۰۰ هم میشه بستگی ب شهر ومتراژ داره من ی جایی دیدم ۶ میلیون پول رهنش بود۱۵تومن کرایش 

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم خاهدافتادمن شک ندارم ❤❤❤❤❤
شماهم تجربه ندارین اخه خیلیا در مورد مریضی میگن آدم میترسه

اره خیلی بایدتجربه داشته باشی ن شوهرمن مجردی چندسال تومرغداری کارکرده ی چیزایی میدونه 

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم خاهدافتادمن شک ندارم ❤❤❤❤❤
2804
اره بیرون شهرزمین پدرشوهرم داده بهمون 

اگه از صفر میخواهید شروع کنید با یه میلیارد میشه دیوار بکشیدو سوله هاشو بسازیدو تجهیزاتشو اونم معمولی .بعد یه سرمایه هم بزارید برا مرغ و خوراکش.

2805