2777
2789
منفی شد بیبی خطا داشش

یعنی هستی یا نه؟؟

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه دیگه ازمایشم منفی شدش

وای چرا؟!😔😔💔چقدر این ماه همه ضدحال خوردیم،منم رفتم بی بی چک بزنم یهو خونریزیم شروع شد،🙄گفتم خوبه حداقل بی بی چکم حروم نشد🤣گذاشتم برا ان شاءالله ماه بعد،پریود نشدی؟

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
وای چرا؟!😔😔💔چقدر این ماه همه ضدحال خوردیم،منم رفتم بی بی چک بزنم یهو خونریزیم شروع شد،🙄گفتم خوبه ...

من ک یکسال وخورده ایه تو ضدحالم . نه هنو شیافم تموم نشده

من ک یکسال وخورده ایه تو ضدحالم . نه هنو شیافم تموم نشده

منکه دکتر ناامیدم کرد ولی توکل ب خدا

چرا

وضعیت اسپرم شوهرم خیلی ضعیفه،دکترم گفت باردار نمیشی،برو داروهاشو بده بخوره ماه بعد بیا شاید بهتربشه