من یه سری سیاست دارم ۱ توی جمع هیچوقت شوهرم رو ضایع نمیکنم حتی اگه حرفی که میزنه درست نباشه۲ تا چیزی ازم نپرسن چیزی نمیگم۳ همه حرفی رو لازم نیست به زبون بیاری ۴مشکلات زندگی رو فقط خودتون باید حل کنید نه خانواده هاتون۵ سر سفره هیچوقت دراز نمیشم چیزی رو بردارم با چشم به همسر اشاره میکنم اون برام بیاره۶ توی جمع جروبحث ممنوع۷تند راه نرو تند غذا نخور تند حرف نزن ۸ همیشه پول پس انداز کن ۹همسر رو با لفظ عزیزم جانم عشقم در هر موقعیتی صدا کن۱۰ اینو بقیه راجع به من میگن وقتی دارم با همسرم حرف میزنم فقط لبام تکون میخوره و هیچکس نمی دونه چی بهش میگم۱۱ به خانواده همسر احترام بزار۱۲ از بدی خانوادش چیزی نگو
عمه خدابیامرز من می گفتن تا پسرت را زن ندادی عروسی بعدش میشی مادرشوهر🤣
😆😅👌
زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..