2777
2789

من یه سری سیاست دارم ۱ توی جمع هیچوقت شوهرم رو ضایع نمیکنم حتی اگه حرفی که میزنه درست نباشه۲ تا چیزی ازم نپرسن چیزی نمیگم۳ همه حرفی رو لازم نیست به زبون بیاری ۴مشکلات زندگی رو فقط خودتون باید حل کنید نه خانواده هاتون۵ سر سفره هیچوقت دراز نمیشم چیزی رو بردارم با چشم به همسر اشاره میکنم اون برام بیاره۶ توی جمع جروبحث ممنوع۷تند راه نرو تند غذا نخور تند حرف نزن ۸ همیشه پول پس انداز کن ۹همسر رو با لفظ عزیزم جانم عشقم در هر موقعیتی صدا کن۱۰ اینو بقیه راجع به من میگن وقتی دارم با همسرم حرف میزنم فقط لبام تکون میخوره و هیچکس نمی دونه چی بهش میگم۱۱ به خانواده همسر احترام بزار۱۲ از بدی خانوادش چیزی نگو

انسانیت......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمه خدابیامرز من می گفتن تا پسرت را زن ندادی عروسی بعدش میشی مادرشوهر🤣

😆😅👌

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
اره من دیروز ی پیرهن خریدم روش عکس خرگوش داره مادر شوهرم پیشم نشست گفت بچگونه نیست پیرهنت زدم پشتش گ ...

ایول 😆

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..