2777
2789
عنوان

دلم گرفته !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 136 پست
راستی منم اصفهانیم  

من در اصل اصفهانی نیستم و بندری هستم 🤗

الانم باردارم واسه زایمانم سزارین میخام نمیدونم بیمارستان بهشتی قبول کنم یا سینا.

قبلا بهشتی عمل کردم قسمت جراحیش خوب بود رسیدگی میکردن

من در اصل اصفهانی نیستم و بندری هستم 🤗 الانم باردارم واسه زایمانم سزارین میخام نمیدونم بیمارستان ب ...

سینا خب خصوصیه ، اون دولتی ...

خصوصی بهتر از نظر من من دولتی کار کردم چون دانشجوام

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در برابرش زانو بزند 😉⁦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نزدیک ۵ سال عاشق یکی بودم که همه کاری براش کردم‌ هیچی براش کم نزاشتم ولی آخرش دیدم هیچ کتری واسه ...

خب دیگه وضعتون که مثل من نبوده که عقد بوده باشی 

من در اصل اصفهانی نیستم و بندری هستم 🤗 الانم باردارم واسه زایمانم سزارین میخام نمیدونم بیمارستان ب ...

هرجور میدونید ولی رسیدگی سینا هم به نظرم خوبه 

من برای مامایی بردنمون امین بهشتی رو ندیدم و کادر درمانی رو نمی‌شناسم ولب چون زن داییم سینا زایمان کرده بود خوب بود

اتفاقا من عقد نبودم بدتر بود شرایطم  تو که عقد هستی و همه اطلاع دارن و زن قانونیش بودی

اینکه همه اطلاع دارم و اینکه دیگه باکره نیستم خب اوضاع رو بدتر می‌کنه 

نمیدونی دکتر زن دایی کی بوده؟ و هزینه اش چقدر شده

هزینش رو نمی‌دونم ولی دکتر زن داییم خانم کمالیان بوده جوون ولی کسی بوده که منم به دنیا آورده 😉

خب تو زن رسمیش بودی و مشکلی نیست کسی هم بفهمه باکره نیستی من که عقد نکرده بودم و رابطه داشتم بدتر ب ...

خب باکره که بودی دیگه ...

خب تو زن رسمیش بودی و مشکلی نیست کسی هم بفهمه باکره نیستی من که عقد نکرده بودم و رابطه داشتم بدتر ب ...

مگه کسی فهمیده بود شما رابطه دارید ؟

غیبت زد