2777
2789
عنوان

دلم گرفته !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 136 پست
فامیلشون 

تازه فامیلش الان میگن ما قبولشون نداریم ، موقع تحقیق همه میگفتن پسر خوبیه و ..... بعدشم انقد ی سال خودشو خوب جلوه داد که پدر و مادرم انقد بهش لطف کردن 

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در برابرش زانو بزند 😉⁦

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ازش متنفرم .... فقط دلم میخواد بدبختبش رو ببینم بابا مامانمم با خنده و پوزخند میگن همینکه تورو از دس ...

گفت قرآن رو قبول ندارم پرتش کرد .... نماز دیگه نمیخوند می‌گفت من این عربارو قبول ندارم 

اون خوشحال وشاد نیست داره زرنگی میکنه دختر ساده ای مث تو رو مث قبلانا بهه دست ماش بندازه فقط فقطط بی ...

اصلا انقد دارم حرص میخورم که نگو 

اون خوشحال وشاد نیست داره زرنگی میکنه دختر ساده ای مث تو رو مث قبلانا بهه دست ماش بندازه فقط فقطط بی ...

تازه میگن بابات باید دوباره بهمون پول بده ، به دروغم گفت بابام مریضه تا پول بگیرن وووای که چقد حرص میخورم 

تازه میگن بابات باید دوباره بهمون پول بده ، به دروغم گفت بابام مریضه تا پول بگیرن وووای که چقد حرص م ...

باید هشتاد و پنج میلیون نفری بده

تو اصلا به حرفاش توجه نکن 

هرکی هم بعدا خاست باهات ازدواج کنه اصلا استرس نداشته باشه همه چی رو میشه حلش کرد

فقط هرچه زودتر پیگیری کنید و با یه وکیل مشورت کنید که چه جوری حق و حقوقت ازش بگیری و جدا بشی 

تو اصلا به حرفاش توجه نکن  هرکی هم بعدا خاست باهات ازدواج کنه اصلا استرس نداشته باشه همه چی رو ...

من لعنتی هنوزم انکار روش حساسم 

من بدتر از تو عاشق بودم ولی وقتی تصمیم گرفتم قیدش بزنم دیگه خودمو کنترل کردم دیدم عاقبتی نداره ادامه ...

مگه شما چیشدع بود ؟

من بدتر از تو عاشق بودم ولی وقتی تصمیم گرفتم قیدش بزنم دیگه خودمو کنترل کردم دیدم عاقبتی نداره ادامه ...

راستی منم اصفهانیم 

مگه شما چیشدع بود ؟

من نزدیک ۵ سال عاشق یکی بودم که همه کاری براش کردم‌ هیچی براش کم نزاشتم ولی آخرش دیدم هیچ کتری واسه بدست آوردن من نمیکنه حتی خیانتم ازش دیدم دیگه دیدم فایده نداره قید همه چی زدم و پولم داده بودم بهش دیگه بدتر حرص میخوردم ولی بیخیالش شدم