2777
2789
عنوان

دلم گرفته !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 136 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خيلي دختر ساده اي هستي، بيشتر ازين عمرت و آبروي خانوادت رو براي همچين آدمايي حروم نكن

فکر نمی‌کردم ی نفر ی سال اینجوری نقش بازی کنه 

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در برابرش زانو بزند 😉⁦
فقط اون موضوع میمونه نامرد حتی باکرگیممم گرفت به خدا رابطمون خیلی خوب همش شاد بودیم و....بچه ها ینی ...

شک نکن هرکس هر کار میکنه به خودش میکنه

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

سلام

واقعا برای چنین مردی متاسفم

ولی اگه نگی باکره نیستم نصف مهریه بهت میدن

اصلا خجالت نکش به دادگاه بگو باکره نیستی

تو از کجا میدونی ک بعد این ازدواج نمیکنی

گناهی هم نکردی محرم بودید

ولی تمام مهریه رو بگیر ب این ادم نباید رحم کرد

درسته ولی بعضی شبا گریم میگیره مثل دیشب 

بهت حق میدم ناراحت باشی و غصه بخوری ولی میتونی درستش کنی انتخابت اشتباه بوده از الان به بعد قدم درست و بردار تا مجبور نشی روزا و سالهای آینده هم کارت بشه گریه

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐
سلام واقعا برای چنین مردی متاسفم ولی اگه نگی باکره نیستم نصف مهریه بهت میدن اصلا خجالت نکش به داد ...

خیلی مصمم دارم میرم جلو به خدا خیلی خودم رو جلو خانوادم و فامیل قوی نشون میدم همه میگن غزل تو لیاقتت بیشتر از این حرفا بود بچه ها ولی ته دلم گرفته 

بهت حق میدم ناراحت باشی و غصه بخوری ولی میتونی درستش کنی انتخابت اشتباه بوده از الان به بعد قدم درست ...

درسته منم تصمیمم رو گرفتم 

اسی توروخداطلاق بگیراگه معذرت خواهی کنین دیگه روش به شماهابازشده هرکاری دلش میخوادمیکنه هراتفاقی بیفته میگه بازم معذرت بخواین ولش کن بروشکرکن بچه نداری بعدازیه سال روی کثیفشوبهت نشون داده خام نشی یه وقت مهریتم بگیر

هر چی پیامم داد اصلا جوابشو نده بذار بسوزه

نمیسوزه که فقط تو دلم میگم نکته کن بیکار نشسته تو خونه تازه خوششون هست اونوقت من .... تو عکس پروفایلم که عکس خودمم رو‌گذاشتم بیمارستانم شروع کرد پیام بده 

اسی توروخداطلاق بگیراگه معذرت خواهی کنین دیگه روش به شماهابازشده هرکاری دلش میخوادمیکنه هراتفاقی بیف ...

خیلی پست بود