2777
2789
عنوان

دلم گرفته !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 136 پست
اصلا ناراحت نشو که ای وای اگه این ولم کنه دیگه هیچکی ندارم قول میدم یه بهتر گیرت میاد

درسته تازه اولشم بهم گفت ی هفته ای فراموشت کردم و نمیخوامت و دوستت ندارم دوهفته بعدش پیام داد چرا از بلاکی درم آوردی هان ؟بعد چند روز پیش پیام داده چرا از بلاکی درم آوردی ، آخی ...... روحت شاد 

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در برابرش زانو بزند 😉⁦

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درسته تازه اولشم بهم گفت ی هفته ای فراموشت کردم و نمیخوامت و دوستت ندارم دوهفته بعدش پیام داد چرا از ...

بلاکش نکن حرص میخوره و با حرفاش تورو حرص میده

بزار هرچقدر دلش میخاد چرت و پرت بگه 

با سکوتت بیشتر آتیش میگیره

بنظرم هیچوقت بابات ول نکن بخاطر همچین شوهری اصلا جوابش نده  اگه خاست بیاد حظوری حرف بزنید&nbs ...

میترسم از ایندم ...بهم گفت هیشکی نگاهت نمیکنه طلاقت که بدم منم گفتم خودم اینمو می‌سازم مگه باید نگاهم کنه بعدش گفت من که باید طلاقت بدم چه ده سال چه ی سال دیگه بیا توافقی بدون مهریه و اینکه اینجوری راحت تر ازدواج میکنی 

بلاکش نکن حرص میخوره و با حرفاش تورو حرص میده بزار هرچقدر دلش میخاد چرت و پرت بگه  با سکوتت ب ...

بابام گفت جوابش رو نده منم ی کاری کردم که اصلا نفهمه دیدم 

باورتون میشه به فامیلم زنگ زده بود سر این موضوعات چرت و پرتی می‌گفت و به بابام توهین میکرد و بعدشم به امام حسین و این حرفا بچه ها اخلاقش رو ی دفعه رو کرد بعد ی سال 

اصلا ناراحت نشو که ای وای اگه این ولم کنه دیگه هیچکی ندارم قول میدم یه بهتر گیرت میاد

آخه ی مشکلی هست که اونم من باکره نیستم ترسم از اینه ....

میترسم از ایندم ...بهم گفت هیشکی نگاهت نمیکنه طلاقت که بدم منم گفتم خودم اینمو می‌سازم مگه باید نگاه ...

بحث کردن با این نامرد بی فایده 

بگو زندگی بعد از تو به خودم مربوطه. تو بفکرمن نباش که کسی نگام نمیکنه

بگو این همه صبرکردم که راحت توافقی جدا بشم

فقط درس بخون وقتی پرستار شدی منت کسی نکشی 

همه میان نازتم میکشن

بحث کردن با این نامرد بی فایده  بگو زندگی بعد از تو به خودم مربوطه. تو بفکرمن نباش که کسی نگام ...

میخواد بدون مهریه ولم کنه

بحث کردن با این نامرد بی فایده  بگو زندگی بعد از تو به خودم مربوطه. تو بفکرمن نباش که کسی نگام ...

بچه من خودم رو قوی نگه داشتم ولی بازم احساس بدی دارم نمیتونم ببخشمش 

آخه ی مشکلی هست که اونم من باکره نیستم ترسم از اینه ....

اصلا غصه اش نخور من خودم نبودم

وقتی با شوهرم آشنا شدم خودم موضوع رو بهش گفتم و گفت گذشته هرکسی مربوط به خودشه و من قبولت دارم

پسرا همیشه فکرمیکنن اگه باکرگی ازت بگیرن یه عمر باید منتشون بکشی و التماسشون کنی تا ولت نکنن

به درک بزار بره گول این حرفاش نخور که نازش بخری واسه موندنش

واقعا ... جالبه ی سال خودشو عاشق نشون میداد بچه ها من عجله کردم ما اصلا بهم نمیخوردیم من دانشجو پرست ...

اخه خواهر من این چه انتخابی بود؟حالا غصه نخور جلوی ضرر رو از هر جا بگیری منفعته 

بار بعدی هم درست انتخاب کن هم نذار خانوادت باج بدن 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
اصلا غصه اش نخور من خودم نبودم وقتی با شوهرم آشنا شدم خودم موضوع رو بهش گفتم و گفت گذشته هرکسی مربو ...

آخه دلم میسوزه ی سال الکی گفت دوستت دارم بعدشم زن داییم گفت تازگیا وضعیت های شکست عشقی غمگین و عکس شما دوتا و....