2777
2789
عنوان

دلم گرفته !!!

1054 بازدید | 136 پست

ما ی سال عقد بودیم ...شوهرم روی ماشین سنگین کار میکرد ولی حقوقی نمی‌گرفت به گفته خودش «که بعدا فهمیدیم می‌گرفته »برای اینکه بیکار نباشه بابام تمام سرمایش رو جمع کرد و ی ماشین سنگین گرفت که کار کنه شوهرم دست باباشم گرفت و رفتن رو ماشین کار کنن «بابای من خیلی زحمت کشید و تمام سرمایه ،طلاهای مامانم اون یکی ماشینمون رو فروخت و با یکی شریک شد تا اون دستگاه رو بگیرن »دستگاه خرابی میداد و... 

تا اینکه همسرم سر موضوعی با بابام که مقصرش خودش بود «همسرم»بحثشون شد و همراه با باباش دستگاه رو ول کرد اومد خونشون و همسرم به من گفت طلاق بگیریم و من و تو بهم نمیخوریم و این حرفا... خلاصه اینکه دست من و خانوادم نمک نداشت انقد به خدا بچه ها بهش خوبی کردیم بابام کارایی کرد که باباش تا حالا نکرده بود تو تاپیک های قبلی گفته بودم ، بعدن فهمیدم هدفش از ازدواج با من این بوده پول .... من بین بابام و خودش قرار داد سعی کردم همه چیز رو درست کنم اختلافشان همه چیز رو ولی اون بهم گفت فراموشت میکنم و دوستت ندارم و الان ی ماه ارتباط باهم نداریم تا این چند روز پیش پیام داده به من روحتشاد 

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در برابرش زانو بزند 😉⁦

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم دلم گرغته دیشب کتک خوردم..داداش بیشعورش ساعت ۱۲زنگ زد گفت برو برا خونه من کمد سفازش بده پولشم بده تا بعد من بهت پس بدم..منم عصبی شدم گفتم اخه چرا مسولیت زندگیشو میندازه گردن تو..خودش یه قرون قرض نمیده ب ما اونوقت توقع داره.شوهرمم عصبی شد منو زد گفت ب توچه..بابات رزق بریدس و...کلی فحش داد.الانم خوابه میخام برم خونه بابام ولی اونجام ارامش ندارم

بنظرم هیچوقت بابات ول نکن بخاطر همچین شوهری اصلا جوابش نده  اگه خاست بیاد حظوری حرف بزنید&nbs ...

خیلی نامرده 

منم دلم گرغته دیشب کتک خوردم..داداش بیشعورش ساعت ۱۲زنگ زد گفت برو برا خونه من کمد سفازش بده پولشم بد ...

بمیرم ....

واقعا ... جالبه ی سال خودشو عاشق نشون میداد بچه ها من عجله کردم ما اصلا بهم نمیخوردیم من دانشجو پرستاریم اون الان بیکار من شهری اون روستایی نمی‌خوام اهانت کنم می‌خوام تفاوت رو بگم