2777
2789
عنوان

خارپاشنه

1659 بازدید | 33 پست

خانوما مادرم مدتیه خارپاشنه داره دکتر آمپول براش زد ولی خوب نشد

کسی داشته که بعد یه مدت خوب بشه چیکار کرده لطفا بگین راه خوب شدنش چیه عمل ؟؟

خدایا آن ده که آن به 

وارد شدن فشار بیش از حد به کف پا به دلایلی مانند راه رفتن طولانی یا ایستادن به مدت طولانی و یا حتی اضافه وزن

چرخش غیر طبیعی پاها هنگام راه رفتن ، راه رفتن بر روی سطوح سخت و ناهموار به مدت طولانی ، استفاده از کفش نامناسب و غیر استاندارد در هنگام ورزش ، کوتاهی عضلات و بافت نرم کف پا ، صافی کف پا ،اختلالات آناتومیک پا
روش های درمانش هم استراحت ، استفاده از کفش و کفی طبی ، کاهش وزن ، داروهای مسکن اگر شدید باشه از فیزوتراپی و لیزر پرتوان و شاک ویو تراپی کمک میگیرن مامان من با کمک لیزر خوب شد
اگر تهران هستین حتما به کلینیک سینوهه سر بزنید تمام روش های درمانشون غیز جراحی توسط پزشک های متخصص و بسیار با تجربه هست که دارای کد وزارت بهداشت هستن و برای درمان از بروزترین متد و تجهیزات بهره میگیرن

https://jamalypt.com
آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی هم داشته باشید مثل تزریق اوزون خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطع کامل کلسیم پنیر لبنیات...مصزف سیاه دانه وعسل...کاهش وزن...زالو درمانی...یه گوشت کوب بگیر آروم آروم بزن روش بعد تندترش کن کلا خارپاشنه یه کلسیم هست یه کلسیم اضافی بعد بذلره تو تشت آب گرم و سرکه...دمپایی مخصوص‌‌‌...ژله مخصوص خارپاشنه بذاره تو کفش۰

۵ سال خواننده خاموش بودم...عاشق دخترم هستم...همه چیز رو به سختی زیاد بدست میارم خیلی خیلی سخت

ببین من خودم داشتم ویتامین دی و کلسیم خوب خوردم کفی مخصوص خارپاشنه از داروخانه خریدم داخل خونه هم میزاشتم میپوشیدم هم بیرون هم خونه کفی میزاشتم و یک سری دارو دکتر اصفهانیان بندر ترکمن داد و گفت توی آفتاب بشین بدون لباس و کف پاهاتو با روغن زیتون ماساژ بده  خوب خوب شدم بنظر خودم با کلسیم و ویتامین دی خوب شدم 

اگه راهی داره ممنون میشم کمکم کنین مادرم داره

خیلی سال پیش تو شبکه فارسی وا ن یه برنامه نشون میداد مردم از دکتر آز سوال میکردن اون جواب میداد یکی از سوالات همین خارپاشنه بود 

می گفت ادرار کردن روی پا اونو از بین میبره 

و کلی از تاثیر ادرار برای درمان بعضی زخمها و عفونت ها گفت 

مثلا زمان جنگ جهانی که پزشک ها دسترسی به دارو نداشتن با ادرار خود اون کسی که مجروح میشده از عفونت زخمش جلوگیری میکردن