2777
2789
عنوان

ترسو شدن پسرم

177 بازدید | 10 پست

سلام.پسرم تازه وارد شش سال شده.از بچگی اصلا نمیترسید.از جاهای تاریک.از تنها رفتن تو حیاط...

اما چون باخانواده همسرم زندگی میکردم شباکنار خودمون تواتاق میخوابید.حالا تواین چن ماهی که مستقل شدیم واومدیم توخونمون،از همون روزای اول دوتاپسرام تواتاق کنار هم میخوابن ومنو همسرم هم تواتاقمون.مشکلی هم نداشتیم.جز گاهی ک از ما میخواست کنارمون باشه ماهم ممانعت نمیکردیم.اما الان تقریبا یک ماهی هست که وقتی وقت خواب میشه انگار استرس میگیرتش ک قراره باداداش کوچکترش تنها برن تواتاق بخوابن.شروع میکنه گریههههه و اصرار ک من یاپدرش بریم کنارش بخوابیم.اصلا هم کوتاه نمیاد.ما هم اکثرا نمیریم واون باگریه خوابش میبره.هرچی هم باهاش صحبت میکنم وبهش میگم ک مشکلش چیه جوابی نمیده....شما نظرتون چیه؟؟

حتما از ی روانشناس کمک بگیرین،شاید مشکلی چیزی داره

چندسالشه؟

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
حتما از ی روانشناس کمک بگیرین،شاید مشکلی چیزی داره چندسالشه؟

گفتم تازه وارد شش سال شده.

خیلی نگرانشم.اخه خیلی خیلی شجاع بود والان خیلی خیلی ترسو ومحتاط شده‌.درحد صفرو صد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید جدیدا یه کارتون یا فیلم دیده صحنه ترسناک داشته یا مثلا شب در اون کارتون همه جا پراز چیزهای تخیلی و ترسناک میشده

یا شاید یه بچه هم سن خودش این جور چیزها رو براش تعریف کرده

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

شاید جدیدا یه کارتون یا فیلم دیده صحنه ترسناک داشته یا مثلا شب در اون کارتون همه جا پراز چیزهای تخیل ...

نمیدونم والله.تو این روزا تنها چیزی ک میدید سریال مختار نامه بود...

ممکن از اون باشه؟؟

خیلی خیلی تلاش کردم نبینه اما نشد.علاقه شدیدی ب فیلمای جنگی داره.

به نظرمن یهویی یه تغییر بزرگ تو زندگیش ایجاد شده نمیتونه هضم کنه فقط بهش محبت کن بذار احساس امنیت کنه نذار باگریه بخوابه شبا براش قصه بخون لالایی بخون کنارش بمون تا بخوابه  اصلا دعواش نکن منم دخترم بعد از اسباب کشی اینجوری شد تازه دخترمن لکنت هم افتاده همه این کارارو دارم میکنم بهتر شده ولی هنوز کامل خوب نشده فقط صبر میخواد باز پیش مشاورببریش خیلی بهتره

از ماست که بر ماست
به نظرمن یهویی یه تغییر بزرگ تو زندگیش ایجاد شده نمیتونه هضم کنه فقط بهش محبت کن بذار احساس امنیت کن ...

نمیدونم.اخه برای ما الان هیج تغییری وجود نداش.

از اومدن تو خونه جدیدمون هم هفت ماهی میگذره.

اصلا نمیتونم بفهمم دلیل ترسش چیه