2777
2789

آهنگ بیقرار و بماند و جاده های اشک قشنگن👌

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساعت رفتن

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔
آهنگ بیقرار و بماند و جاده های اشک قشنگن👌

ببخشید قرار نه بیقرار😬🤦‍♀️

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
سلام؟

مگه اومده؟

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
مگه اومده؟

خیلی وقت پیش دوستم برام یه ویدیو فرستاد ۳ تا آهنگ سلام بود بعد گفت برو به آهنگ سلام مهدی احمدوند رای بده

منم فکر کردم امده که میگه برو رای بده🤷🏼‍♀️

لطفا کاربر آقا در تاپیک های من شرکت نکنه

ریتمیک؟

نخندی بهما😁😬ولی نمیدونم ریتمیک یعنی چی؟

منظورت ریمیکسه اگه آره نه اینطوری نیستن مثل آهنگ هایی که معمولا میخونه ولی به دلم نشستن خیلی احساسی و قشنگن بخصوص آهنگ بماند