2777
2789
عنوان

جشن عروسی

370 بازدید | 15 پست

سلام دوستان پدربززگ من چهارماهه تقریبا فوت شدن و ما تا سالشون نمیتونیم مراسم بگیریم

حالا مسئله اینجاست که مادرشوهرم میگن عروسی واستون میگیرم ولی بدون اهنگ واینا چون کسی نمیاد یک شام تو رستوران خانواده من وخانواده خودش.

بعد گفت برین اتلیه عکس وفیلم بگیرین اونجا لباس عروس بپوشه.

منم خیلی ناراحتم😭😭😭😭😭اول که اومدن قول جشن خوب رو دادن حالا که نوبت خودشونه دارن اینطوری میکنن به نظرتون چیکار کنم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صب کن سال پدر بزرگت تموم شه حتما حتما عروسی بگیر عزیزم تا بعدا حسرت تو دلت نمونه بعدا پشیمون میشیا گلم

به بعضی ها... نباید رید برنزه میشن فردا برات قیافه میگیرن...😊.......... مرد بودن به یه سیبیل و ریش نیس..مرد اونیه که بتونه با شلوار کــــردی خلاف جهت باد بدوه...😁🙌........ هیچ کسی رو تا مقام خدایی بالا نبر،میره اون بالا واست عذاب نازل میکنه😒😞............همیشه مردا کثیف نیستن ،کثیف اون زنیه که میدونه مرده یکی رو داره ولی بازم عشوه خرکی میاد بلک یه فرجی بشه:).......... بیایید قبول کنید همتون یه روز این جمله رو شنیدید:اگه درساتم مثل آهنگا حفظ میکردی الان یه چیزی شده بودی😂😀.......ای بابا یکم تاپیکای شاد وانرژی مثبت بزنین حالمون خوب شه 😕 اگه سختت نیس تاپیک اولمو گزارش بزن ممنون ✋❤

چند ماه صبر کنین بعد مراسم خوب بگیرین 

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

اگر شرایط عادی بود که میتونستی روی جشن پافشاری کنی ولی با این اوضاع بهترین کار اینه که همه ی مخلفات رو انجام بدیی غیر از جشن تالار و دعوتی 

(( ارایشگاه اتلیه ماشین کلیپ و شام رستوران دوخانواده))

این نیز بگذرد

عزیزم چند وقته نامزدی؟

من دوسال بود عقد بودم قرار بود عید عروسی بگیربم که کرونا اوند دیگ مرداد ماه رفتیم خونه خودمون من لباس عروس پوشیدم ارایشگاه عالی و عمارت هم رفتم خودمونی ها هم اومدن خونه مادرشوهرم شام خوردیم فیلم بردار هم اومد رقصیدیم خیلیم خوش گذشت زیاد سخت نگیر بخدا الان که خونه خودمم انقدر خوبه که نگو اگه زیاد عقدی قبول کن منکهدخیلی راضیم عکس سر مجلسی داشتم کیک گرفتیم خاله و عمه و داییاینا شوهرم با مادربزرگش اینا بودن و خاله و مادربزرگ و دایی اینا من کوچولو ولی خوب فیلمم خیلی خوب شده خونه مامانم اینا هم واسه خدافَظی رفتیم با فیلم بردار خلاصه خوب بود 😪هوووف چقدر 

عزیزم چند وقته نامزدی؟ من دوسال بود عقد بودم قرار بود عید عروسی بگیربم که کرونا اوند دیگ مرداد ماه ...

اذر بیاد میشه یکسال

اخه اونامیگن خانواده ما وخانواده خودش ارایشگاه هم نره یک شام بدیم وتموم بره عکس وفیلمش رو فقط بگیره وتموم.مامانمم میگه باید جشن بگیرن اخه سر نامزدی یکمی خاهرشوهرکوچیکم اذیتمون کرد😭😭😭😭

پدربزرگ‌ تو فوت شده اونا مقصرن؟؟؟!!!! بنظرم از فرصت استفاده کن لباس بپوش برو اتلیه خرج‌عروسیتم‌برو ...

خوب اگه بهم پولشو بدن که عالیه پول نمیخوان بدن خوب

میگن یک رستوران لباس عروس واهنگ وایناهم نمیخوان...

بنظر من توام مثل من همچی داشته باش جز تالار و مهمون (ماشین عروس اتلیه عمارت کلیپ بگیر لباس عروس و ارایشگاه )مطمئن باش فقط این عکس وفیلم واست میمونه مردن میخوام بیان بخورن برن کلیم بعدا حرف بزنن که غذا بد بود فلان بود بسار بود خیلی شیک برو خونه خودت و بعد کرونا یه ماه عسل خوب والا بخداحسرتم نمیخوری چون به فیلم و عکسای قشنگت نگاه میکنی میبینی ذوق میکنی 😘

اذر بیاد میشه یکسال اخه اونامیگن خانواده ما وخانواده خودش ارایشگاه هم نره یک شام بدیم وتموم بره عکس ...

با شوهرت حرف بزن بگو من از جشن میگذرم توام بجاش اینکارا و بکن بگو منم ارزو دارم خب 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز