2789
عنوان

بچها دوستم ...

96 بازدید | 10 پست

ماه قبل با نامزدش رابطه داشتن بعد ۱۲ ساعت دوتا اورژانسی خورده بود چندساعت بعدشم یکی دیگ بعد ۲ هفته پریود شده بود این ماه هنوز پریود نشده تاثیر قرصاص یا حاملس دوتا بیبی چک در زمان های مختلفم زده منفی بوده( دوستانی میگن چرا به اسم دوستت تاپیک میزنی مرض ندارم کسیم نمیشناسه اینجا بخوام دروغ بگم و ... پس لطفا الکی قضاوت نکنین) ... و یچیز دیگ خودمم مجردم و ۱_۲ روز عقب انداختم چی بخورم که قاعده اور باشه مرسی از کمکتون😘😘😘

باافتخار دانشجوی روانشناسی ام و کلی ذوق دارم واسش😍شمام دعاکنین به جاهای خوبی برسم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تاثیر قرص هاست  و این که استرس دارن بخاطر این عقب افتادن

خب موعدش اخر ماه ۲۵ این حدودا ولی ماه قبل وسطای ماه شد این ماه هنوز نشده جریان چیه😐

باافتخار دانشجوی روانشناسی ام و کلی ذوق دارم واسش😍شمام دعاکنین به جاهای خوبی برسم
دوستت باردار نیست عزیزم خودتم دمنوش رازیانه یا زعفرون بخور

فدات عزیزم

بله قرصها یه دفعه هورمونها رو بهم میریزن. فقط بهش بگو که خیلی احتیاط کن چون با اورژانسی هم ممکنه حام ...

نه بابا خیلی پشیمونه فقط میگ ایندفعه بخیر بگذره😂