2777
2789
عنوان

بچها دوستم ...

96 بازدید | 10 پست

ماه قبل با نامزدش رابطه داشتن بعد ۱۲ ساعت دوتا اورژانسی خورده بود چندساعت بعدشم یکی دیگ بعد ۲ هفته پریود شده بود این ماه هنوز پریود نشده تاثیر قرصاص یا حاملس دوتا بیبی چک در زمان های مختلفم زده منفی بوده( دوستانی میگن چرا به اسم دوستت تاپیک میزنی مرض ندارم کسیم نمیشناسه اینجا بخوام دروغ بگم و ... پس لطفا الکی قضاوت نکنین) ... و یچیز دیگ خودمم مجردم و ۱_۲ روز عقب انداختم چی بخورم که قاعده اور باشه مرسی از کمکتون😘😘😘

باافتخار دانشجوی روانشناسی ام و کلی ذوق دارم واسش😍شمام دعاکنین به جاهای خوبی برسم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تاثیر قرص هاست  و این که استرس دارن بخاطر این عقب افتادن

خب موعدش اخر ماه ۲۵ این حدودا ولی ماه قبل وسطای ماه شد این ماه هنوز نشده جریان چیه😐

باافتخار دانشجوی روانشناسی ام و کلی ذوق دارم واسش😍شمام دعاکنین به جاهای خوبی برسم
دوستت باردار نیست عزیزم خودتم دمنوش رازیانه یا زعفرون بخور

فدات عزیزم

بله قرصها یه دفعه هورمونها رو بهم میریزن. فقط بهش بگو که خیلی احتیاط کن چون با اورژانسی هم ممکنه حام ...

نه بابا خیلی پشیمونه فقط میگ ایندفعه بخیر بگذره😂