پالاز مدیر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 1282 عنوان نان | مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 35 پست سلام دوستان توروخدا کمکم کنید با اینکه سه چهار ماه هست که نون میپزم ولی همیشه نونام خشکن حتی وقتی از تنور درشون میارم بازم خشکن خمیرم خیلی خوبه ولی نمیدونم چرا اینطوری میشه لطفا راهنماییم کنید 1399/06/27 | 22:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پالاز مدیر استارتر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 1282 تنور رو حسابی داغ میکنی؟ چه نونی میپزی؟ شما چی گلم نون میپزید
پالاز مدیر استارتر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 1282 تنور رو حسابی داغ میکنی؟ چه نونی میپزی؟ من به خاطر کرونا دیگه از نونوایی نون نمیخورم
پالاز مدیر استارتر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 1282 عزیزان پیشنهاد دیگه ایی ندارید کجایید آخه چرا جواب نمیدین فقط دونفر راهنمایی کردن
ماه_تكه25791 عضویت: 1391/01/11 تعداد پست: 9668 عزیزان پیشنهاد دیگه ایی ندارید کجایید آخه چرا جواب نمیدین فقط دونفر راهنمایی کردن اخه نون تنوری کم درست میکنن من دیدم بیشتر تابه ای یا داخل فر بپزنروغن بیشتر بریز .اب هم گرم گرم باشه برا خمیر .من که تابه ای درست میکنم اینکارو کنم نون نرمتر میشه
پالاز مدیر استارتر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 1282 اخه نون تنوری کم درست میکنن من دیدم بیشتر تابه ای یا داخل فر بپزن روغن بیشتر بریز .اب هم گرم ... توی تابستون خمیر و باید با آب سرد درست کنیم فدات شم اینو استادم بهم گفت فقط زمستون باید آب گرم باشه البته من الانم با آب لوله درست میکنم
ماه_تكه25791 عضویت: 1391/01/11 تعداد پست: 9668 توی تابستون خمیر و باید با آب سرد درست کنیم فدات شم اینو استادم بهم گفت فقط زمستون باید آب گرم باشه ... خمیر مایه میزنی؟من نمیزنم
پالاز مدیر استارتر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 1282 خمیر مایه میزنی؟من نمیزنم آره برا دوکیلو آرد یه ق غ چرا نمیزنی پس چطور خمیرت ور میاد
ماه_تكه25791 عضویت: 1391/01/11 تعداد پست: 9668 آره برا دوکیلو آرد یه ق غ چرا نمیزنی پس چطور خمیرت ور میاد بکینگ پودر میزنمشاید برای زدن خمیر مایه هست که حرارت در فصلهای مختلف فرق میکنه چون تا حالا نشنیدم
دوازدهمین عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 1263 خودت تنور داری؟ بزند شنبه بیایی و دل جمعه بسوزد آقا.(یا مهدی عج)
دوازدهمین عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 1263 فتیر دردسرش کمتره گلم این نونو من رو دست پهن میکنم یعنی ازاین دست به اون دست خیلی سخته باید حواسم با ... چرا با وردنه خمیرتو پهنش نمکنی؟ بزند شنبه بیایی و دل جمعه بسوزد آقا.(یا مهدی عج)
پالاز مدیر استارتر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 1282 بکینگ پودر میزنم شاید برای زدن خمیر مایه هست که حرارت در فصلهای مختلف فرق میکنه چون تا حالا نشنیدم نون تنوری فقط با مایه خمیر هست عزیزم مثله نون نونوایی هست فقط ما توخونه با تنور میپزیمش
دوازدهمین عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 1263 آره فدات شم چقد خوب🤗ماشاء الله کدبانوتنورو خودت درست کردی؟ بزند شنبه بیایی و دل جمعه بسوزد آقا.(یا مهدی عج)
پالاز مدیر استارتر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 1282 چرا با وردنه خمیرتو پهنش نمکنی؟ وقتایی که شوشو هستش خودش وردنه میکشه 😊ولی به نظر من با دست بهتره
ماه_تكه25791 عضویت: 1391/01/11 تعداد پست: 9668 نون تنوری فقط با مایه خمیر هست عزیزم مثله نون نونوایی هست فقط ما توخونه با تنور میپزیمش اهوازی هستی؟مادر دوستم برام اورد .خوشمزه هست