پگاه۱۹۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 837 عنوان امتحان جامع 1534 بازدید | 13 پست سلام دوستان کسی هس دوره دکترا باشه و امتحان جامع داده باشه؟من تازه امتحان جامع دادم..نتیجش اومده شدم 18..بنظر خودم همه درسارو کامل نوشته بودم..حالا بنظرتون ارزش داره برم پیگیری کنم؟فقط بدونم چطور صحیح کردن 1399/06/27 | 21:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهار۷۱۱۱ عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 19899 هیچ ارزشی نداره پیگیری کردن.البته بستگی به اساتید و گروهتون داره که تا چه حد انسانیت دارن؟؟من خودم جامع دادم.
پگاه۱۹۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 837 هیچ ارزشی نداره پیگیری کردن. البته بستگی به اساتید و گروهتون داره که تا چه حد انسانیت دارن؟؟ من خو ... ممنون عزیزم..از چه نظر میگی؟منظورت اینه که رسیدگی نمیکنن یا کلا نمره این امتحان ارزش نداره؟
بهار۷۱۱۱ عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 19899 ممنون عزیزم..از چه نظر میگی؟منظورت اینه که رسیدگی نمیکنن یا کلا نمره این امتحان ارزش نداره؟ معمولا رسیدگی نمیشه.و اساتید تو دوره دکتری بهشون برمیخوره اگه همچین چیزی بشنون.در کل پروسه امتحام جامع و خود دکتری خواندن خیلی استرس زاست.شما شاغلید؟؟
پگاه۱۹۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 837 معمولا رسیدگی نمیشه. و اساتید تو دوره دکتری بهشون برمیخوره اگه همچین چیزی بشنون. در کل پروسه امتحا ... نه فعلا شاغل نیستم..شما چی؟اره درسته اساتید خیلی خوششون نمیاد انگار..منم بخاطر همین پرسیدم..خیلی استرس داره..به ما که سر جامع خیلی فشار اومد
بهار۷۱۱۱ عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 19899 نه فعلا شاغل نیستم..شما چی؟اره درسته اساتید خیلی خوششون نمیاد انگار..منم بخاطر همین پرسیدم..خیلی است ... خیر شاغل نیستم.و فشار فوق العاده آیی رو برای جامع متحمل شدم.و دانشگاهی که درش تحصیل میکنم رو دوست ندارم. با اینکه دولتیه و تو رشته خودم قوی هست رو واقعا بدم میاد ازش.
پگاه۱۹۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 837 خیر شاغل نیستم. و فشار فوق العاده آیی رو برای جامع متحمل شدم. و دانشگاهی که درش تحصیل میکنم رو دوس ... من الان که جامعم تموم شد میخوام دنبال کار باشم..خیلی از استادا تو دکترا با ادم رقابت دارن..من احتمال میدم سر همین بهم کامل ندادن..
بهار۷۱۱۱ عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 19899 من الان که جامعم تموم شد میخوام دنبال کار باشم..خیلی از استادا تو دکترا با ادم رقابت دارن..من احتمال ... شاید.من تو سن خیلی کم وارد دکتری شدم.به حدی که خیلی اساتید بمن میگفتن بچه!وقتی سر کلاس برای حق التدریس میرفتم کسی باور نمیکرد.همکلاسیم به شدت بامن رقابت داشت و سر هر چیزی حتی یه کیف لب تاپ اذیتم میکرد.در کل دوست نداشتم اینهمه سختی رو
پریان74 عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 17485 شاید.من تو سن خیلی کم وارد دکتری شدم.به حدی که خیلی اساتید بمن میگفتن بچه!وقتی سر کلاس برای حق التدر ... عزیزم دوره ی دکتری رو چند سالگی شروع کردین؟
پریان74 عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 17485 25 24 بسلامتی ان شاالله الان هیئت علمی هستین؟شما چقدر برای آزمون جامع خوندین؟من چهار روز دیگه جامع دارمسه تا رو خوندم و باید مرور کنم اما یه درسمو کم خوندماز استرس نمیتونم از جام بلند شمبه نظرتون میتونم تو این چند روز جمعشون کنم
بهار۷۱۱۱ عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 19899 بسلامتی ان شاالله الان هیئت علمی هستین؟شما چقدر برای آزمون جامع خوندین؟من چهار روز دیگه جامع دارمسه ... خیر هیات علمی نیستمکارمند یک شرکت نیمه خصوصی هستم.دو ماه درس خوندم.حتما میتونی جمعش کنی. من شک ندارم که عالی هستی و نتیجه خوبی میگیری.