2777
2789
عنوان

امتحان جامع

1534 بازدید | 13 پست

سلام دوستان کسی هس دوره دکترا باشه و امتحان جامع داده باشه؟من تازه امتحان جامع دادم..نتیجش اومده شدم 18..بنظر خودم همه درسارو کامل نوشته بودم..حالا بنظرتون ارزش داره برم پیگیری کنم؟فقط بدونم چطور صحیح کردن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچ ارزشی نداره پیگیری کردن. البته بستگی به اساتید و گروهتون داره که تا چه حد انسانیت دارن؟؟ من خو ...

ممنون عزیزم..از چه نظر میگی؟منظورت اینه که رسیدگی نمیکنن یا کلا نمره این امتحان ارزش نداره؟

ممنون عزیزم..از چه نظر میگی؟منظورت اینه که رسیدگی نمیکنن یا کلا نمره این امتحان ارزش نداره؟

معمولا رسیدگی نمیشه.

و اساتید تو دوره دکتری بهشون برمیخوره اگه همچین چیزی بشنون.

در کل پروسه امتحام جامع و خود دکتری خواندن خیلی استرس زاست.

شما شاغلید؟؟

معمولا رسیدگی نمیشه. و اساتید تو دوره دکتری بهشون برمیخوره اگه همچین چیزی بشنون. در کل پروسه امتحا ...

نه فعلا شاغل نیستم..شما چی؟اره درسته اساتید خیلی خوششون نمیاد انگار..منم بخاطر همین پرسیدم..خیلی استرس داره..به ما که سر جامع خیلی فشار اومد

نه فعلا شاغل نیستم..شما چی؟اره درسته اساتید خیلی خوششون نمیاد انگار..منم بخاطر همین پرسیدم..خیلی است ...

خیر شاغل نیستم.

و فشار فوق العاده آیی رو برای جامع متحمل شدم.

و دانشگاهی که درش تحصیل میکنم رو دوست ندارم. با اینکه دولتیه و تو رشته خودم قوی هست رو واقعا بدم میاد ازش.

خیر شاغل نیستم. و فشار فوق العاده آیی رو برای جامع متحمل شدم. و دانشگاهی که درش تحصیل میکنم رو دوس ...

من الان که جامعم تموم شد میخوام دنبال کار باشم..خیلی از استادا تو دکترا با ادم رقابت دارن..من احتمال میدم سر همین بهم کامل ندادن..

من الان که جامعم تموم شد میخوام دنبال کار باشم..خیلی از استادا تو دکترا با ادم رقابت دارن..من احتمال ...

شاید.

من تو سن خیلی کم وارد دکتری شدم.

به حدی که خیلی اساتید بمن میگفتن بچه!

وقتی سر کلاس برای حق التدریس میرفتم کسی باور نمی‌کرد.

همکلاسیم به شدت بامن رقابت داشت و سر هر چیزی حتی یه کیف لب تاپ اذیتم میکرد.

در کل دوست نداشتم اینهمه سختی رو

25 24

بسلامتی ان شاالله 

الان هیئت علمی هستین؟

شما چقدر برای آزمون جامع خوندین؟

من چهار روز دیگه جامع دارم

سه تا رو خوندم و باید مرور کنم اما یه درسمو کم خوندم

از استرس نمیتونم از جام بلند شم

به نظرتون میتونم تو این چند روز جمعشون کنم 

بسلامتی ان شاالله الان هیئت علمی هستین؟شما چقدر برای آزمون جامع خوندین؟من چهار روز دیگه جامع دارمسه ...

خیر هیات علمی نیستم‌

کارمند یک شرکت نیمه خصوصی هستم.

دو ماه درس خوندم.

حتما میتونی جمعش کنی. من شک ندارم که عالی هستی و نتیجه خوبی میگیری.