2777
2789

ببخشید ی سوال کنم؟ من تو اقدام نیستم ولی ی چیزی فکرمو مشغول کرده. وقتی منی رو میریزید داخل واژن،  همون ساعت همش تخلیه میشه؟ یا یکی دوروز هی مایع خارج میشه ازتون؟ ببخشیدا

منم یک ساله ورزشم میکنم 😁

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببخشید ی سوال کنم؟ من تو اقدام نیستم ولی ی چیزی فکرمو مشغول کرده. وقتی منی رو میریزید داخل واژن، &nb ...

یکی دوروز تقریبا

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
منم یک ساله ورزشم میکنم 😁

من تازه ورزشو شروع کردم قبلش همش ورزش میکردم واسه اقدام گذاشته بودم کنار تا دکترم‌گفت ورزش کن .شما چرا ۱سال شده؟من واسه قرصایه ضد بارداری.البته ۲بار سقط داشتم 

خدایا شُکرت❤🧿
ببخشید ی سوال کنم؟ من تو اقدام نیستم ولی ی چیزی فکرمو مشغول کرده. وقتی منی رو میریزید داخل واژن، &nb ...

عزیزم تا خوابیده باشی خارج نمیشه تام بلند میشی سریع میری دسشویی توحالت دسشویی همش خارج میشه

میشه برای سالم اومدن نینیم یه صلوات مهمونم کنی🥰نمی‌دونم نینیم چیه الکی صورتی زدم سالم باشه هرچی میخواد باشه😋😋
من تازه ورزشو شروع کردم قبلش همش ورزش میکردم واسه اقدام گذاشته بودم کنار تا دکترم‌گفت ورزش کن .شما چ ...

انشاءالله زودتر نی نی دار بشی 😍من دوساله عروسی کردم اما چون بچع دوس داریم ی سالع اقدام کردیم 

انشاءالله زودتر نی نی دار بشی 😍من دوساله عروسی کردم اما چون بچع دوس داریم ی سالع اقدام کردیم 

۱ساله اقدامین اصلا باردار نشدی ؟علت چی بوده.؟

خدایا شُکرت❤🧿
میشه نماز خوند؟ نجس نیس؟

من میرم حموم نمیدونم نجس میشه یان 

۱ساله اقدامین اصلا باردار نشدی ؟علت چی بوده.؟

تنبلی دارم