2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بستگی داره من چند تا دیدم موفقن یکی ام دیدم طلاق گرفتن 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

به نظر من عاقلانه نیست ولی نمیشه منع کرد

توی ازدواج فامیلی همه از مشکلات آدم خبر دارند 

‌زندگی بقیه روی زندگی آدم تاثیر میذاره

خدای نکرده طلاق پیش بیاد فامیل میپاشه

و خیلی وقتا آدم مجبوره ادامه بده چون نمیشه طلاق گرفت 

از طرفی همسرت همه چی خانواده ات رو میدونه ‌امکان داره شرایط بقیه اعضای خانواده باعث تاثیر بد برای آدم بشه 

در حالی که توی ازدواج با غریبه خیلی چیزا قر و قاطی نمیشه

بستگی داره ما اصلا ازدواج فامیلی نداریم چون با پسرای فامیل از بچگی مثل خواهر برادر باهم بزرگ شدیم من شخصا خودم حس بدی بهم دست میداد اگه میفهمیدم همبازی بچگیم کسی که باهم بزرگ شدیم  بخواد حسی جز حس خواهرانه بمن داشته باشه

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...

من ازدواجم فامیلی بوده شش سال گذشته حرف هس ولی بازد مدیریت بشه دیگه خداروشکر تا الان اوضاع خوبه

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘

خوب نیس بنظرم، دخترخاله و پسرخاله ام یا یه یچه طلاق گرفتن‌ پسرخالم و دخترعموش با دوتابچه طلاق گرفتن، پسرخاله ام و دخترعمه اش طلاق گرفتن‌، یه چن نفری هم که تا مشکلی پیش میاد خانواده ها میفهمن دخالت میکنن بدتر میکنن، کلا موافق نیستم