2777
2789
عنوان

خانومای خیاط لطفا😊😊

125 بازدید | 5 پست

سلام دوستان میخوام چرخ خیاطی خانگی بگیرم پولمو جمع کردم اما ببه شوهرم قرض دادم حالا که پولمو پس داده نمیتونم باهاش اون چرخ مدنظرم رو بگیرم سه برابر شده از عید حالا میخوام بدونم کسی چرخ جانتک داره از کیفیتش راضی هست به پای ژانومه میرسه ممنون

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔

سلام.ببخشیدشماقرص مارولین قبل بارداری مصرف کردید؟من لکه بینی دارم دکترداده ولی میترسم نازایی بیاره.ببخشیداینجاسوالم راپرسیدم اون تاپیک که نظرگذاشتیدقفل بود

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام.ببخشیدشماقرص مارولین قبل بارداری مصرف کردید؟من لکه بینی دارم دکترداده ولی میترسم نازایی بیاره.ب ...

سلام عزیزم مصرف کردم و مشکلی بوجود نیومد اصولا قرص های ضد بارداری در کوتاه مدت مشکلی ایجاد نمیکنه

سلام ببخشیذ تو یه تایپیک گفته بودین بعد چله بری باردار شدین،میشه بگم چند وفت بعدش؟ 

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.
سلام ببخشیذ تو یه تایپیک گفته بودین بعد چله بری باردار شدین،میشه بگم چند وفت بعدش؟ 

سلام عزیزم دو ماه بعدش البته اینم اضافه کنم من سه بار باردار شدم و هر سه بار تو اقدام اول موفق بودم فقط این که دو تا بارداری اولم به دلایل پزشکی سقط کردم که بعد رفتم چله بریدم و بعد اقدام به بارداری کردم که خوشبختانه اینار خدا بهم لطف کرد و یه دختر سالم و ناز شیطون هدیه داد