2777
2789

من قبلا با کاربری دیگه تو سایت بودم نتونستم تاپیک هامو پاک کنم مجبور شدم با کاربری جدید بیام

دوست شوهرم چند بار زنگ زده به شوهرم ما میخوایم بیایم خونتون شوهرم هی پیچوندش گفت زنم حامله است و اینا ولی ول کن نیستن امروز عصر زنگ زدن ما فردا دیگه میایم خونتون هم دوستشه هم همکارش مشکل شام پختن نیست  مشگل اینه دوستش یک ماه و خورده ای پیش کرونا گرفته بوده و خوب شده کار ندارم من ماه آخر حاملگیمم خیلی اذیتم از اولم بد ویار بودم اصلا حال و حوصله ندارم اینام یه بچه دارن من اصلا حال بچه رو الان با این وضعم ندارم واقعا شما بگین آدم نباید یکم ببهشید عقل داشته باشه تو این کرونا و تو این اوضاع چه اصراری داری چند بارم محترمانه ردشون کرده شوهرم ولی دست بردار نیستن به نظرتون من زیادی حساسم الان شما باشین با این اوضاع شما ناراحت نمیشین  اگه ناراحت میشین وقتی بیان چه رفتاری دارین باهاشون مثلا سرسنگین که زودتر برن یا نه عادی برخورد میکنین؟

عزيزم اينجور ادما هستن خب

ميدونم ناراحتين و حوصله ندارين

ولي نميشه كاري كرد وقتي اينقد اصرار ميكنن

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا منکه ماهای اولم هم هست حوصله هیچ مهمونی رو ندارم تازه این مهمونم ک کرونا داشته..خودش باید یکم عقل و منطق ب خرج بده دیگ...

من عادی رفتار میکردم چون مهمون حبیب خداس..عیب نداره دیگ بذا ی شب بیان برن تموم شه شرشون کم شه

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

خودشم کرونا گرفته بدتر نگران کنندس برای تو آدم پرو رو باید پیچوند فردا برید بیرون آمدن ببینن خونه نیستید شوهرتم جواب نده بعد اگه گفت بگه رفته بودیم دکتر الکی ی چیزی بگید چقدر پروعه واقعا 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

نه حق با شماست شعورشون خیلی پایینه مگه الان وقت مهمونیه چه برسه وقتی یکی حامله س 😕مشخصه وجدان درست حسابی ام ندارن 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
عزيزم اينجور ادما هستن خب ميدونم ناراحتين و حوصله ندارين ولي نميشه كاري كرد وقتي اينقد اصرار ميكنن

چرا واقعا یکم فکر نمیکنن چند بار که دارن محترمانه ردشون میکنی چرا نمیفهمن هم خودشون نباید بگن این زنش حامله است یک ماه دیگه زایمان میکنه شاید حالش خوب نباشه هی اصرار اصرار 

خیلی رک بگین نه فعلا شراطشو نداریم نیاین انشاالله بعدا،نمیدونم چرا ما ایرانیا انقد تعارف داریم

قطعا اگه خیلی جدی و محترمانه ولی با پافشاری بگین دیگه بخوان یا نخوان می فهمن

ناراحت‌میشم و از شوهرم‌میخوام‌زنگ بزنه کنسل کنه...چون‌منم‌ماه اخرم و اصلا توان مهمون ندارم

بنده خدا شوهرم گفته زنم حالش خوب نیست حامله است این انروز زنگزده خوب زنم میخواد بیاد ببینتش خوب بگو زنت میخواد بیاد شام اومدنتون چیه دیگه اونقدر اصرار کرده شوهرم میگه نتونستم چیزی بگم 

چرا واقعا یکم فکر نمیکنن چند بار که دارن محترمانه ردشون میکنی چرا نمیفهمن هم خودشون نباید بگن این زن ...

اره واقعا واسه منم سواله 

ولي خب واسه منم پيش اومده اين چيزا

غير مستقيم بهشون گفتيم ولي خب ...

منم روم نميشه مثلا بدرفتاري كنم يا سنگين تا كنم باهاشون🥺

ولي خب حق با شماست باردارين به هرحال

ميخاين راحت باشين ...

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

نه دیگه حالا که اصرار دارن بیان و به هیچ صراطی مستقیم نیستن، ماسک بزن جلوشون و رعایت فاصله رو داشته ...

نمیدونم به خدا ما یکبار ۳ونیم سال پیش بچه اش به دنیا اومد رفتیم یه سکه هم بردیم اندازه ۲۰ دقیقه نشستیم بلند شدیم اونم بعد ۲۰روز که زنش زایمان کرده بود اگه قراره سر زدنه خوب بذاربچه ام به دنیا بیاد بعد بیاین واقعا نمیفهمم دلیل این همه اصرارشون چیه مردم آزارن فکر کنم

خودشم کرونا گرفته بدتر نگران کنندس برای تو آدم پرو رو باید پیچوند فردا برید بیرون آمدن ببینن خونه نی ...

واقعا پروئه آخه یه بار به آدم بگن میفهمه آدم خوبه یکم فکر کنه چون همکارشه زنگ زده شوهرم میگه خیلی گفتم حالا که اصرار دارن بذار بیان برن دیگه یه شب رو ولی من واقعا حوصله ندارم اصلا😔😭