2777
2789
عنوان

پدرشوهرم بیرونم کرد از خونشون

| مشاهده متن کامل بحث + 3477 بازدید | 89 پست
میخاست برنامه شریت بفرسته به گوشیش

اهمیت نده زودتر برید سر زندگیتوت

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

انشاا...وامتون جور میشه و میرید سرخونه و زندگیتون سعی کنید تو زندگیتون نه از کسی توقعی داشته باشین ن ...

بخدا خسته شدم،از بلا تکلیفی چقدر شوهرم گریه میکنه که نمیتونسم بریم سرخونه زندگیمون بخاطر خواهراش که بدنامشون کردن به هرکسی رو میزنن ضامن شه میگن نمیشیم

یه صلوات مهمونم میکنی؟احتیاج دارم به دعاهاتون🍃💕                          ایشالله خدا به زندگیای تک تکمون آرامــــــــش بده  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی ما از وقتی عقد کردیم دنبال ضامنیم وام ازدواج بگیریم۹ماهه باباش میتومست ضامنش بشه ولی گفته نمی ...

خوب پس دلتون پر بوده یجورایی اصن درد کار خواهرشوهره نبودش 😂این دوتا مسئله بهم ربط ندارنا من خودمم ضامن وام برادرم نمیشم چون ضامن شدن خیلی مسئولیت داره ضامن هیچکس نمیشم در واقع، این دلیل نمیشه مشکلی که باید پدرشوهر حل کنه رو برادرا بیان وسطش این غیر قابل حلش میکنه خونه نباید هزار تا بزرگتر داشته باشه وگرنه هیچی حل نمیشه ، مثل اینه شما و شوهرتون دعواتون شه بعد شوهرتون جلو خانوادش بخواد باتون تسویه حساب کنه  زن و شوهر حریم جدا دارن خواهر شوهر و پدرش هم حریم جدا هیچکدوم نباید به حریم هم ورود کنن وگرنه هی بدتر میشه

اهمیت نده زودتر برید سر زندگیتوت

واممونو بگیریم میریم پدر شوهرم میتونست ضامن بشه ولی نشد 

یه صلوات مهمونم میکنی؟احتیاج دارم به دعاهاتون🍃💕                          ایشالله خدا به زندگیای تک تکمون آرامــــــــش بده  
بخدا خسته شدم،از بلا تکلیفی چقدر شوهرم گریه میکنه که نمیتونسم بریم سرخونه زندگیمون بخاطر خواهراش که ...

بدنامی خواهراش بهونس دختر الان گرونیه کسی ضامنتون نمیشه مگه میخوان وصلت کنن که پاکدامنی خواهر طرف مهم باشه😂

خوب پس دلتون پر بوده یجورایی اصن درد کار خواهرشوهره نبودش 😂این دوتا مسئله بهم ربط ندارنا من خودمم ض ...

اخه واقعا دلم پره ابوالفضل،گفت بابا بیا ضامنم شو ۶ملیون میدیم،به اندازه وامم سفته میدیم ولی گفت نه نمیشم بخدا،از بلاتکلیفی خشته شدم

کاری به بقیه نداشته باش هرشب سوره واقعه بخون برکت بیاد به زندگیتون به نیا حل مشکلت چله سوره حشر بگ ...

روخونی قرانم ضعیفه میشه معنیشونو بخونم ؟

بدنامی خواهراش بهونس دختر الان گرونیه کسی ضامنتون نمیشه مگه میخوان وصلت کنن که پاکدامنی خواهر طرف مه ...

گفتیم ۶ملیون پوا میدیم به اندازه وام سفته میدیم ولی بازم هیچکس ضامن نمیشه

🙄حالا هی روشنفکرای نی نی سایت میان میگن کار بدی کردین دست به گوشی خواهره زدید.!!!مثل اینکه بی غیرتی ...

دقیقا منم فازشونو نمی‌فهمم... برادرشه خب همینطور بی غیزت باشه خواهر هرکاری خواست بکنه بعد میگن جامعه چرا اینقدر فاسد شده. 

دقیقا منم فازشونو نمی‌فهمم... برادرشه خب همینطور بی غیزت باشه خواهر هرکاری خواست بکنه بعد میگن جامعه ...

دقیقاا

دیگه نمیرم قسم خوردم،دیگه نرم

ما هم يه بار رفته بوديم خونه مادرشوهرم اينا

بين شوهرم و برادرش دعواشون شد ،من به زور شوهرم كشوندم كه بريم خونمون 

ميخواستم بحث تموم بشه ولي مادرشوهرم يه كلمه نگفت نريد

ميفهمم چي ميگي

اگر ميگفت نريد كه ما نميمونديم ولي همون نگفتنش انگار اين حس رو به آدم ميده كه راضيه از خونش بريم

ولي نميشه ديگه نري خونشون هرچي هم باشه پدرو مادرشن

بازم ميري مجبوري

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
وقتی باباهه بی غیرته پسرا باید حرکتی بکنن دیگه  حتما باباشونو خوب شناختن

عزیزم.میگه دختره 17 سالشه تو این سن ها این.چیزا طبیعیه داداشاش بجای اینکه بی آبرویی در بیارن و عصبی بشن باید عاقلانه تر رفتار کنن خواهرشون باهاش دوست بشن که برای گدایی محبت نره سراغ غریبه بعدم.ببرنش.مشاور و....اگر درست نشد جار و جنجال راه بندازن کل محله رو اگاه کنن ابرو خودشون ببرن