2777
2789
عنوان

هرکی بره تاپیکش میکشمش

| مشاهده متن کامل بحث + 7856 بازدید | 392 پست
میشه لینکشو بفرستی ببینم

والا تو تاپیک خودش که گذاشت زدم سرچ در گوگل و دیدم عکسه رو لینک برنداشتم که دیگه 😐

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

اقا تو کدوم تاپیک این خورشید ماه به دهاتی توهین میکرد? ?

کـــــــاربـــری ســـــومه حلال نمیکنم. اونایی ک الکی گزارش میزنن و باعث شدن تعلیق شم از نی نی یارهم شاکی ام که هرچی تماس میگیرم و پیام میدم جوابگو نیست 😑

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هوف گشنم شد یکی بیاد برام غذا درس کنه 😐

من دلم تنگه واسه یه دلخوشی کوچیک، واسه یه همسفر ساده که باهاش بزنم جر بدم این جادرو.... 👩‍🎤🕸️🎈🖤لطفا عقده ای ها منو ریپلی نکنن😏⛔
قسم بخور جون عزیزتو قسم بخور راست میگی؟؟؟؟؟؟؟  ببین وقته  اذانه اگه دروغ بگی خدا همین امشب ...

عزیزم میشه انقدر بد نخوای؟ ما زندگیمونو زدن پاشیدن بد نخواستیم برای هیچکس نگفتیم بلا سرت بیاد سر عکست نگاه چکار میکنی

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
@باخدا_باش_پادشاهی_کن     خانوم به صلاح محترم دیگه انقدرم خر نیستیم  زدی کاربری م ...

چه ربطی به این تاپیک داشت ؟🤔

میتونی باور کنی همونطور که من باور کردم تو قورباغه ای😁

باور هم نکنی به خودم مربوطه 

محترم بودن با نبودنمم باز هم به خودم مربوطه نه شما 

صرفا# جهت اطلاع

قسم بخور جون عزیزتو قسم بخور راست میگی؟؟؟؟؟؟؟  ببین وقته  اذانه اگه دروغ بگی خدا همین امشب ...

وااا چرا نفرین میکنی 

من مگه گفتم تو دروغ میگی 

گفتم عکستو سرچ کردم همونه که چتری کوتاه بود با یه لک رو صورتت تو گوگل بالا اومد

😐😐ملت لا اعصاب 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

اگه خیلی نگرانی یبار دیگه بزار ببینیم راس میگه یانه

جز پناه تو در پی چیز دیگری باشم ؟؟!!!!!                             

خانم خورشید و ماه خیلیا عکستو ندیدیم میشه واسه ماهم بزاری همینجا خوشگل خانوم

کـــــــاربـــری ســـــومه حلال نمیکنم. اونایی ک الکی گزارش میزنن و باعث شدن تعلیق شم از نی نی یارهم شاکی ام که هرچی تماس میگیرم و پیام میدم جوابگو نیست 😑
همین الان شات بگیر قران بزنه کمرت اگه دروغ بگی فهمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داری یه کاری میکنی اعصابمو خورد میکنی ازون حاللت طنز بزنم رو دور جوابتو بد دادنا یعنی چی این حرفا حالم بهم خورد 

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊