2777
2789
عنوان

دکلره

109 بازدید | 15 پست

سلام یه سوال داشتم خواهر من تا حالا موهاشو رنگ شیمیایی نکرده و همیشه موهاشو با قهوه و چیزای گیاهی رنگ میکنه دیروز که خواسته اینکار رو انجام بده یکی از دوستاش شیطنت کرده و تو مواد گیاهیش دکلره و اکسیدان ریخته اونم متوجه نشده و زده به موهاش . وقتی که موهاشو شسته رنگ موهاش روشن شده ... به نظرتون چیکار کنه که دکلره از موهاش پاک بشه؟   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هيچ كاري نميتونه بكنه

دكلره رنگدانه مو رو روشن ميكنه كاملا

ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️
به مرور زمان از بین نمیره؟؟؟

نه عزيزم

از بين نميره

رنگدانه مو ديگه رنگش از دست داده نميتونه از بين بره كه

ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️
پاک نمیشه عزیزم  اگه دوسداره رنگ تیره روش بزاره اما دوسه هفته ای صبر کنه بعد،چون موهاش خیلی آس ...

واااااای بیچاره خواهرم 😢

با هر بار حمام رفتن روشن تر که نمیشه؟؟؟؟

من هیچ سر رشته ایی رنگ کردن مو ندارم 

واااااای بیچاره خواهرم 😢 با هر بار حمام رفتن روشن تر که نمیشه؟؟؟؟ من هیچ سر رشته ایی رنگ کردن مو ...

ن همون دوسه بار اول ک شامپو میزنه تقریبا روشنتر میشه

اگه زیاد نریخته باشه ن 

با مواد گیاهی نمیشه رنگ کنه؟؟؟ به شیمیایی حساسیت داره

با مواد گياهي ميتونه رنگ كنه اما بايد دو هفته صبر كنه چون دكلره به شدت اسيب ميزنه به مو