2777
2789
منظورتون چیه؟یعنی باید در ازای خیانت همسرشون خیانت کنن؟خوب این خیلی غیر منطقیه،البته اگر کسی خیانت د ...

وقتی خیانت ببینی چیکار میکنی ؟ اول بگو چه کارهایی از نظرت خیانت محسوب میشه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیانت شوهرت در چه حدی بود؟ دلیل موندنت چی بود؟

اینجانمیتونم بگم😔

ولی اینقد ادم اون مدت گیجه وشوکه که خودشم نمیدونه چه کاری درسته 

شاید اکثرکسایی که میمونن دوست ندارن بازنده زندگی باشن که باهزارتا ارزو واردش شدن.... 

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 
خیانت رو تعریف کن؟ بگو چه چیزهایی از نظرت خیانته؟

کسی رو جای من بیاره چه از لحاظ عاطفی چه جنسی و چه عقلی حتی در حد چت به نظرم کسی که تو چت به نفر دیگه بگه دوست دارم دقیقا مثل کسی هست که رو در رو ابراز علاقه میکنه

وقتی خیانت ببینی چیکار میکنی ؟ اول بگو چه کارهایی از نظرت خیانت محسوب میشه؟

هر کار و حرفی که در حضور همسرت با جنس مخالف حاضر نباشی انجام بدی ولی در غیر حضورش انجام میدی به نحوی خیانته(البته این شرطش سلامت همسر هست،مثلا اگر زنی به شوهرش بی علت شک داره و شوهرش حتی فایلهای کاری که برای همکار خانمش فرستاده رو از ترس همسرش پاک میکنه نمیشه اسمشو گذاشت خیانت،اینجا دیگه اون خانم نیاز به درمان داره برای شک بی موردش)،حالا این رابطه که اسمشو میذاریم خیانت میتونه چت کردن های غیر ضروری باشه میتونه رابطه ی جنسی باشه،خوب من روانشناسم،میدونم که خیانت ریشه هاش درونیه و فردی که خیانت میکنه نیاز به درمان داره وگرنه کارش میتونه تکرار بشه، کسی که خیانت میکنه اگر پشیمون نیست کاری نمیشه برای اون زندگی کردو تنها راه جداییه اما اگر واقعا پشیمونه میشه به شرط مراجعه به روانشناس یک فرصت داد،فقط و فقط یک فرصت،اگر به درمان مقاومت نشون نداد و درمان شد که میشه ادامه داد اگر هم مقاومت نشون داد یا بعد از مدتی کارش رو تکرار کرد تنها راه جدایی هست و البته باید فردی که خیانت دیده زیر نظر روانشناس بره تا حال روحی خودش بهتر بشه

واکنشت چه خواهد بود و چیکار خواهی کرد؟

اگه خیانت دیدم اول با زبون خوش باهاش صحبت میکنم ببینم چرا خیانت کرده اگه مشکل از من بوده مثلا ظاهرم، اخلاقم، و.... نسبت به اصلاح خودم اقدام میکنم که مورد رضایتش قرار بگیرم هر چند این دلیل خیانت نمیتونه باشه ولی اگه مشکل از من نبود و همچنان ادامه داد و نتونستم جلو خیانتشو بگیرم جدا میشم

اگه نامحرم نبود چی؟(صیغه) آیا در این صورت از نظرت خیانت محسوب نمیشه؟ اگه میشه واکنشت چیه و چیکار خوا ...

باید بتونه قانعم کنه که چه کمبودی داشته که رفته زن دوم گرفته اگه نتونه شاکیش میشم مهرمو میزارم اجرا و یا جدا میشم یادیگه کاری به کارش ندارم