2777
2789
عنوان

خواب های عجیب من 😓

127 بازدید | 17 پست

بچهاا تقربیا یک هفته ای میشه ک خوابای عجیب میبینم مثلن یکیش اینکه ی مرد کنار مون وایستاده بود بعدش من ب مامانم گفتم ازش فاصله بگیر الان میسوزه و میمیره بعدش منو مامانم دور شدیم ازش اون سوخت و مرد.. هر اتفاقی ک خواب بگم همون میشه ...همش درحال سوختن ی مرد خاب میبینم تعبیرش چیه میدونید؟ 

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!

منم خواب دیدم مالک اشتر ازم خواستگاری کرده

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت   اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه تو قیافه مالک اشترو میدونی چطور بود

حس کردم اونه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت   اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

من دقیق نمیدونم اما مرد ناشناس توخواب میشه دشمن سوختن هم اگه واسه خودت باشه ازبین رفتن آرزوها اگه کسی دیگه بسوزه پیشرفت توکار هستش ایشالا که خیره عزیزم

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
تو خواب منو نمیدونی تعبیرش چیه؟ 

نه سرچ کن گوگل 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من چن وقت پیش کمرم درد میکرد بزور خابیدم.خواب دیدم یه ادم فضایی اومد ب من گفت من پدرتم و... یه مرهم گذاشت کمرم .صبح بیدار شدم دیدم خوب شدم

از99/12/20تــــا 1400/7/1______الحمدلله، یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،،   در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآرام میگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند...             
من دقیق نمیدونم اما مرد ناشناس توخواب میشه دشمن سوختن هم اگه واسه خودت باشه ازبین رفتن آرزوها اگه کس ...

واقعا؟ مرسی عزیزم همش کس دیگه ای میسوزه و من نمیزارم ب خانوادم آسیبی برسه

پریشب توخواب دیدم یکی ازآشناهامون اصرار میکنه برو سونو بده رفتم سونوگرافی بهم گفت دوقلو بارداری منم نه خوشحال بودم نه ناراحت فقط شوکه بودم اما مامانم خیلی خوشحال بود تعبیر دوقلورو دیدم اما راستش خیلی معبرها تعبیر ندارن ازدوقلو اگهکسی میدونه تعبیرشو بهم بگه توخواب جنسیتشونو نفهمیدم دکتره میگفت زوده هنوز😅

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
واقعا؟ مرسی عزیزم همش کس دیگه ای میسوزه و من نمیزارم ب خانوادم آسیبی برسه

وقتی نمیذاری به خونوادت آسیب برسه یعنی تومشکلات کمکشون هستی

پریشب توخواب دیدم یکی ازآشناهامون اصرار میکنه برو سونو بده رفتم سونوگرافی بهم گفت دوقلو بارداری منم ...

چ خاب خووووبی😍😍😍😍ان شالله دوقلو باردار میشی و خوشحال میشی