2777
2789
چه جالب عزیزم نمیدونی به کوبیده چی میزنن نرم و آبدار میشه

چون تا بحال خودم کوبيده درست نکردم نپرسيدم ميپرسم حتما ميگم

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  

من لرم و عشق کباب

به مرغمون فقط پیاز و نمک و مقدار اندکی آبلیمو می زنیم

خیلی ام عالی میشه،فقط باید حواست باشه خودت یه کم تازه برش داری،نذاری خشک شه،اون به مهارت آشپز بستگی داره

البته مایونز هم خوشمزه می کنه هم نرم

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااااااییییی چ خوب  من همیشه زیاد میذارم تو مواد بمونه  اما خامه تا حالا نزدم  ا ...

خامه صبونه عزيزم همونو بزن

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  
چون تا بحال خودم کوبيده درست نکردم نپرسيدم ميپرسم حتما ميگم

مرسی گلم لطف میکنی

زندگی آب در دستان ما  🌧️💧                                         و                                                                   زندگی ما در دستان آب است🌧️💧
چه چیز خوبی یاد گرفتم ازت😍نمک و زردچوبه اینا هم میزنی عزیزم؟دقیقا بگو چیکار کنم😀دقیقا

ببين عزيزم مرغت اگر براي خودت همسرت و بچه هاست هست سعي کن جاهاي نرمش رو برداري بعد با ي دونه پياز درشت روش ريز کني بهش زردچوبه نمک زعفرون کم بريز ک زيادي بو نده حالا اگه ليمو طبيعي تازه داري دوتا دونه توش بريز ي دونه خامه براي ي دونه مرغ هر چي خامه بيشتر باشه چرب تر نرم تر در مياد فلفل دلمه ريز کن با فلفل سبز قلمي تند بزار شب تا صب بمونه فقط ما چون دلمه دوس نداريم نميريزيم 

اهان  پس فرق نداره ک کم چرب باشه یا پرچرب؟  اخه صورتی پاکتیا پرچربه و بزرگتره یه مدلم ک ...

اها ن پرچرب بريز من قبلا ي دونه ميخريدم نوشته بود پرچرب الان مارکش يادم نيس ولي اشتباه نکنم صورتي بود

مرسی گلم لطف میکنی

عزیزم ما کوبیده رو تو سیم درست میکنیم 

از این سیم چارگوشا... کوچیکش... 

اب پیازم یه کوچولو میگیریم ک مواد خیلی شل نشه

و نمک میزنیم 

میذاریم تو سیم 

و قشنگ ابدار میشه

مرسی گلم لطف میکنی

فدات تا همي جا ريپ ميکنم اگر جوابمو داد

خیلی ممنونم عزیزم😍😍بعد موقع کباب کردن خامه نمیسوزه؟

نه اصلا انقد جوجه هات خوش رنگ ميشه فقط ي موردي خيلي هواست باشه هيچوقت موادت مثه پياز دلمه به جوجه هات نچسبه فوق العاد بدمزه ميکنه 

عزیزم ما کوبیده رو تو سیم درست میکنیم  از این سیم چارگوشا... کوچیکش...  اب پیازم یه کوچو ...

دستت درد نکنه گلم منظورت این کباب پزای توری هست ؟

دیگه وا نمیره تو اون نه؟

زندگی آب در دستان ما  🌧️💧                                         و                                                                   زندگی ما در دستان آب است🌧️💧
مررررررررسی گلم 😍 چ چیزی یادم دادی  دمت گرم 😁😍❤️

فدات عشقم😉😉😉