2777
2789

کره و ابلیمو داغ میکنیم  بعد پختن رو جوجه ها میزنیم 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ميدوني رازش چيه نرم ميشه؟ داداشم رستوران داره ميگه ما به جوجه هامون خامه ميزنيم انقد نرم خوشمزه ميشه

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  
جدی؟!  چ جالب  خودت امتحان نکردی؟

تا دلت بخاد امتحان شده من ي دونه خامه رو براي ي مرغ با زعفرون و پياز ريز شده و فلفل دلمع فلفل تند ميزارم شب تا صب بمونه انقددددد ترد خوشمزه ميشه ديونه ميشي امتحان کن

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  
ميدوني رازش چيه نرم ميشه؟ داداشم رستوران داره ميگه ما به جوجه هامون خامه ميزنيم انقد نرم خوشمزه ميشه

چه جالب عزیزم نمیدونی به کوبیده چی میزنن نرم و آبدار میشه

زندگی آب در دستان ما  🌧️💧                                         و                                                                   زندگی ما در دستان آب است🌧️💧
سس مایونز نرمش میکنه؟ 

نرم نمیدونم ولی خیلی خوشمزه میکنه اگه خوب پخته بشه نرم میشه دیگه مرغو معمولا بیشتر سعی میکنن مزه دار کنن

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تا دلت بخاد امتحان شده من ي دونه خامه رو براي ي مرغ با زعفرون و پياز ريز شده و فلفل دلمع فلفل تند مي ...

واااااااییییی

چ خوب 

من همیشه زیاد میذارم تو مواد بمونه 

اما خامه تا حالا نزدم 

از این خامه صورتیا اره؟ 

تا دلت بخاد امتحان شده من ي دونه خامه رو براي ي مرغ با زعفرون و پياز ريز شده و فلفل دلمع فلفل تند مي ...

چه چیز خوبی یاد گرفتم ازت😍نمک و زردچوبه اینا هم میزنی عزیزم؟دقیقا بگو چیکار کنم😀دقیقا