2777
2789
انشالله😭

عزیزم خونسردی خودتو حفظ کن منم یک ماه پیش گرفتم خیلی هم حالم بد بود داشتم میمردم، تا میتونی آب سیب طبیعی بخور ، دم نوش زنجبیل دارچین هم گرمت میکنه، دوش آب گرم عالیه، فقط سوپ جو یا گندم بخور ،صبح هم ۷ عدد سیاهدانه با یک قاشق عسل بدن تقویت میکنه که بهش دوسین هم میگن خیلی خوبه

اینم بگم حتی کوچکترین علائم هم داشتین خودتون قرنطینه کنین،ما خودمون مثال میزنم، اول پدرشوهرم مبتلا شد یک شب شوهرم رفت خونشون شب که اومد تب کرد ولی فقط همون شب بود و روز بعدش انگار نه انگار، ولی من دو روز بعدش تب و لرز شدید گرفتم خیلی حالم بد شد تا چهارده روز بدن درد و لرز شدید داشتم و تقریبا تمام علائمی که برای کرونا گفتن همه رو داشتم، خلاصه ممکنه شما علائمتون خفیف باشه ولی ممکنه یکی دیگه از شما بگیره ولی شدیدتر باشه بدن هرکسی یک واکنش نشون میده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خونسردی خودتو حفظ کن منم یک ماه پیش گرفتم خیلی هم حالم بد بود داشتم میمردم، تا میتونی آب سیب ط ...

ممنونم ازت.خدا کنه نگرفته باشم پدر و مادرم پیرن جایی هم ندارم خودمو قرنطینه کنم

ممنونم ازت.خدا کنه نگرفته باشم پدر و مادرم پیرن جایی هم ندارم خودمو قرنطینه کنم

توکل برخدا انشاءالله زود خوب میشی، اصلا استرس نداشته باش که بیشتر بدن ضعیف میشه، ما خانوادگی گرفتیم ولی اصلا نگران نبودیم همه توی خونه قرنطینه و هرکی زنگ میزد میگفتیم دور هم داریم خوش میگذرونیم 😂 ما به بقیه دلداری میدادیم که چیزیمون نیست حالمون عالیه😂😂

وایی😂😂خیلی درد داشتید؟

😂😂😂

شدید وحشتناک بود، اصلا قابل مقایسه با سرماخوردگی یا آنفولانزا نبود، ما با اینکه همه از یکنفر گرفته بودیم ولی هرکدوم یه جوری بود یکی زودتر خوب شد و درد کمتری داشت یکی هم طولانی تر بود

😂😂😂 شدید وحشتناک بود، اصلا قابل مقایسه با سرماخوردگی یا آنفولانزا نبود، ما با اینکه همه از یکنفر ...

وایی خدایا 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ن من دردم در اون حد نی تبم قطع شد گلومم خوب شد.از نظرت کروناس؟

وایی خدایا 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ن من دردم در اون حد نی تبم قطع شد گلومم خوب شد.از نظرت کروناس؟

بازم احتیاط کن نزدیک کسی نشو شوهر منم فقط یک شب تب کرد ولی من چند روز ،اگرچه بدن شما مقاوم تره ولی بدن بقیه معلوم نیس چطوری واکنش نشون بده