2777
2789
عنوان

موفقیت در iui

| مشاهده متن کامل بحث + 7505 بازدید | 31 پست

سلام مجدد.

به دلیل مشغله نمیتونم مدام پای گوشی باشم.

بعد از iui دو سه روزی لکه بینی داشتم که به خاطر همون iui بود.

بعد از حدود ۶ روز عجیب کمردرد و دلدرد داشتم و گُر گرفتگی.

کارمون شده بود شبانه روزی در مورد iui خوندن و علایم خوندن.روزهای سختی بود و هست.

بعد از ۹ روز دل رو زدیم به دریا و ازمایش دادیم.

منفی بود.

کلی ناراحت شدم و گریه کردم.ولی امیدوار بودم به اینده گفتم زود اومدم.

یکسری از علامت های بارداری رو داشتم.

گذشت تا روزیازدهم بعد از iui.

بیبی چک زدم و منفی.

ای خدا ناامیدم نکن....

روز دوازدهم دوباره بیبی چک زدم از بس چشمام پر خواب بود،نتونستم منتظر بمونم اول صبح و ولش کردم و رفتم.

بعد یکی دو ساعت که رفتم صورتمو بشورم دیدم یه هاله افتاده.

همسرمو صدا زدم از شدت خوشحالی اشک تو چشماش جمع شد.

یا بیبی چک قبلی افتادم.درش اوردم دیدم بععععله اونم یه خط خیییلی کمرنگ داره.

دیگه حسابی مطمعن شدیم.

خدایا شکرت که چقدر نذر کرده بودم.

چله حدیث کسا...چله زیارت عاشورا...نذر استغفار...نذر شیر برای یتیما...نذر نماز علی اصغر...و خلاصه هرچی به ذهنمون رسید.

دوباره رفتیم آزمایش بدیم که خبر خوشحالی رو به خانواده ها بدیم.

دوباره طبق معمول رفتیم امامزاده چقدر شکرگذار بودم.

گفتیم تا جواب آماده بشه،دعا بخونم.

بعد یک ساعت همسرم زنگ زده بود به آزمایشگاه.

تلفنی گفتن که منفیه!!!!

هنوز توی امامزاده داشتم دعا میکردم.

شوکه شدم...واقعا انتطارشو نداشتم.

گفتم فقط بریم آزمایشگاه.میخوام خودم ببینم و بشنوم.

وقتی گفتم iui با ۶ تا فولیکول مناسب انجام دادم...پریودم هم دو روز عقب افتاده بود و دوتا بیبی چک مثبت داشتم...به پیشنهاد خودشون آزمایش رو تکرار کردم.

اما بعد یک ساعت بازم منفی بود.

دنیام تاریک شد و رفت.

این بوده تا دیروز من...نمیدونم چی میشه.

باردار باشم یا نه...

اونهمه درد تا الان....اونهمه هزینه تا الان...اونهمه مطب رفتن و نشستن...وای که چرا بیبی چک ها مثبت شد؟

چرا اینقدر امیدوارم کرد و حالا هیچ.

کاش جایی و کسی بود که می تونست بگه چی شده...تا حالا سابقه تاخیر پریود نداشتم.

حالا بین زمین و هوا

هر دفعه که امیدوارتر میشم بعدش ناامیدتر.

سلام ،ما یه چیزی میگیم ب اسم جنگ بچه،میگیم وقتی بدن داره آمادگی بارداری کسب میکنه یکی دوماه قبلش پریودش عقب جلو میشه،اگه اینبارم باردار نشی احتمالش زیاده ک بارای بعد با اقدام طبیعی باردار شی،اون موقع ک سرکار بودم یه همکارمون مشکل داشت باردار نمیشد بعد پریودش عقب افتاد یکی دوتا از همکارایی ک سنشون بالا بود اینو گفتن من مسخرم اومد بعد یکی دوماه واقعا باردار بود ولی چون فک کرده بود باردار نمیشه زعفران و اینا خورده بود سقط شد سه چهار ماه بعد مجدد باردار شد الانم پسرش ب دنیا اومده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام مجدد. به دلیل مشغله نمیتونم مدام پای گوشی باشم. بعد از iui دو سه روزی لکه بینی داشتم که به خا ...

دو روز دیگه بیبیچک بزن

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
کسی تجربه ای در زمینه مشکل ما نداره؟ واقعا نیاز داریم که کسی از تجربه هاش بگه.

عزیزم دو روز دیگه به بی بی بزن انشالله که مثبته 

منم امروز روز10هستم ولی هیچ علائمی ندارم شما علائمی هم دارین؟؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

دیشب که میشد روز سیزدهم بعد از iui کمردرد خیلی شدید و دل درد فجیعی داشتم و به شدت احساس ضعف و گرسنگی.

اول فکر کردم به خاطر خوردن رب انار بود.

فکر کردم سردیم کرده ولی این حجم از دل درد و کمردرد بعید بود.

صبح به لکه بینی افتادم.

چیزی که قبل پریودام هیچ وقت نداشتم.

لکه های خیلی کم قهوه ای پررنگ.بعد از یکی دو ساعت هم قطع شد.

توی سایتهای مختلف که خوندم نشونه لانه گزینی هم همینه.

فعلا امیدوارم به این موضوع.

فقط چیزی که برام مشکوکه اینه که لانه گزینی بعد از ۱۴ روز؟!!!!!

دوم این که به هیچ وجه حساسیت سینه ندارم.

البته همه علائم برای همه یکسان نیست.

امید به خدای بزرگ ولی حتما هر تغییری رو اینجا مینویسم تا زمانی که ایشالا یه روزی بچمون به دنیا بیاد.

شاید کمکی بشه برای کسی که شرایطش مشابه منه.

عزیزم دو روز دیگه به بی بی بزن انشالله که مثبته  منم امروز روز10هستم ولی هیچ علائمی ندارم شما ...

ایشالا به بهترین شکل نتیجه بگیرید.من چون بی تجربه بودم و چون نمیخواستم از کسی بپرسم و بگم مشکلی دارم مجبور شدم بین مقالات و نظرات کاربران و پزشکان مطالعه کنم.دیگه خودم دکتر شدم در زمینه تشخیص بارداری.

دیشب که میشد روز سیزدهم بعد از iui کمردرد خیلی شدید و دل درد فجیعی داشتم و به شدت احساس ضعف و گرسنگی ...

انشالله که مثبت میشی عزیزم واسه منم دعا کن منم مثل شما چون حساسیت سینه ندارم میترسم منفی بشم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
انشالله که مثبت میشی عزیزم واسه منم دعا کن منم مثل شما چون حساسیت سینه ندارم میترسم منفی بشم

شدیدترین چیزی که تا الان تجربه کردم کمردرد و شکم درد شدید توی شب سیزدهم بعد از iui بود.

دیشب تغییرات و نوسانات خلقی شدیدی داشتم.با گفتن "تو" اشکم درمیومد.

شدیدترین چیزی که تا الان تجربه کردم کمردرد و شکم درد شدید توی شب سیزدهم بعد از iui بود. دیشب تغییرا ...

اینا خودش علامت خوبیه عزیزم

انشالله کی میری آز بتا؟؟

اینا خودش علامت خوبیه عزیزم انشالله کی میری آز بتا؟؟

تا الان ۳ باز آزمایش دادم و حسابی داغون شد روحیم.دیگه میخوام چند روز صبر کنم و بیبی چک بزنم باز و اگر مثبت بود بعد میرم آزمایش.هزینش مهم نیست اعصاب خوردیش خیله

تا الان ۳ باز آزمایش دادم و حسابی داغون شد روحیم.دیگه میخوام چند روز صبر کنم و بیبی چک بزنم باز و اگ ...

انشالله که این هفته جواب مثبت و میگیری و کلی سوپرایز میشی

خیلی ممنونم.ایشالا شما هم نتیجه بگیرید.امروز روز اول صفر هست.نیت چله حدیت کسا کنید ایشالا حاجت بگیری ...

ممنونم عزیزم..از امروز شروع کنم بخونم با اگه حاجتم برآوره شد؟؟