2777
2789
عنوان

نرم کننده ی شون

4673 بازدید | 9 پست

کسی استفاده کرده؟

دو روز پیش ک حموم بودم وقت نداشتم ماسک مو بزنم چون باید سه الی پنج دیقه بمونه رو مو

نرم کننده هه رو زدم فجیع موهام میریزه😑

الان دوباره رفتم ماسک رو زدم خشک بشه موهام ببینم درست شده

قبلا هم موهام میریخت زمانی ک از این نرم کننده استفاده میکردم فک نمیکردم از این باشه ماسک مو خریدم موهام درست شد

دو روز پیش سر بی وقتی ک دوباره زدم موهام شدید میریزه دسته دسته

درست میشه ینی عصابم خورد شد😔

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

شون خیلی بیخوده منم  شامپو شو زدم ریزش مو گرفتم 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

شون خیلی بیخوده منم  شامپو شو زدم ریزش مو گرفتم

افتضاحه خیر سرش روش نوشته تقویت مو هم رو شامپوش هم رو نرم کننده اش 

جفتشم از ریشه جنسینگه مثلا تقویته ولی شدید ریزش میاره

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نرم کننده مو ایرانی اوه خ‌وبه هم نرم کنندگیش موندگاره هم نمیریزه موها

شون کرم نرم کننده پوستشو دارم خیلی خوبه شامپوش و نرم کننده اش چرا انقد بد دراومده

یا ب من نمیسازه؟

شون ماسک موش اصلا خوب نیست ریزش موی شدید میاره 

ماسک موم اوراله نرم کننده شون زدم چون وقت ماسک مو نداشتم

عجیب پشیمون شدم انداختمش دور

شون کرم نرم کننده پوستشو دارم خیلی خوبه شامپوش و نرم کننده اش چرا انقد بد دراومده یا ب من نمیسازه؟

عزیزم من استفاده نکردم اما میبینی بقیه بچه ها هم میگن ریزش مو میاره پس مشکل از نرم کنندست.نرم کننده هیچوقت به ریشه مو نذار بزخورد کنه هر برندی باشه باعث ریزش مو میشه.ماسک مو به نظرم خیلی بهتره برای کسی که همیشه عادت داره تو حموم نرم کننده یا ماسک مو بزنه.

خدایا ممنون که‌ منو لایق خوشبختی دانستی