منم جن گیر میخونم هی میگم اخه ختنه ب جن چ ربطی داره تا اینکه پایین عکس رو خوندم نوشته جنگی ولی خداییش جنگی بودن بنظر من هیچ افتخاری نداره چون جنگ هیچ ثمره ای جز فلاکت و بدبختی نداره
وقتی باورهای نادرست و ناپسند فراگیر میشود، با بهنجاری اهریمنی مواجهایم. نام کاربریم نام زنیست که شهر آماستریس(آماسرای امروزی)رو بنیان نهاد
شمام برو خودت سایت امریکارو باز کن که زبان اصلیشه زبان انگلیسی بلدی برو بخون ببین چی گفته مطمئنا یه ...
فکر نمی کنم مسلمونا علی الخصوص دکترا اونقدر تلاش در اثبات دین کنن که بعضیا سعی دارن همه چیز دین رو با دلیل های غیر واقعی زیر سوال ببرن 😆. دیگه ختنه پسرها کاملا واضحه که چقدر مفید هست و کلا اون پوسته باشه چقدر آلودگی جمع میشه . الان یعنی کل مسلمونا و و تعداد زیادی دیگری از غیر مسلمونا ناقص هستن پس .
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.
فکر نمی کنم مسلمونا علی الخصوص دکترا اونقدر تلاش در اثبات دین کنن که بعضیا سعی دارن همه چیز دین رو ب ...
چی بگم والا بیخیال حاضر نیست بره ساینه رو باز کنه میگه حتی زبانشم اصلیه دروغه کلا همه چی دروغه فقط این راست میگه ول کن بابا حرفم ب نیم چون مخالف عقیدشه میگه دعوا داری به ما چه هرکی سوی خودش بذار ما متهم بشیم به بیسوادی