2821
2789

من فقط فال حافظ گرفتم این که میگی رو نمیدونم چیه

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ی کانال دارم تک نیت احساسی میذاره ولی خب به صورت ویسه نمیشه اینجا بفرستم ولی اگ کائنات و اینا میخای ماه تولدتو بگو بذارم

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  
چرا؟؟؟ 

اونایی ک اینکارو میکنن  از جهل مردم  پول  در میارن   خدا  بالاترین نعمت رو  بهت  داده ک بتونی  با اون  شرایط زندگست  رو کنترل  کنی   اونم  عقل   من خودم  یه مدت  خیلی  تو فازش  بودم  خیلی هم پول خرج  کردم  ولی  همششش   دروغ  بود 

چقد غم داری تو چهرت جوون 

بیابیا فالتو بگیرم

ی صلوات بفرست

کف دستتو بده 

نه دست چپتو بده جوون

هاااا

ی دختر تو زندگبت میبینم

یه عشق چند ساله

ولی بهم نمیرسین....

معشوقت قصد سفر داره...ترکت میکنه جوون

زندگی سختی داری🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁

اهنگ فالگیر😊

پرنسسگیس بریده سابقم کاربری قبلم مال ۹۷.۷ رمز کادبریم یادم نمیاد                                                  ❣  همسرعزیزم باتمام وجوددوستدارم❣