2777
2789
عنوان

زمین یا ماشین؟

1430 بازدید | 30 پست

بچها اگر بتونین یه ماشین در حد120تومن بخرین.و یه زمین مزروعی که هنوز مزروعیه اطراف شهر بخرین. کدومو میخرین؟ 

خونه ندارین. 

یه پرایددارین. ازش خسته شدین. دوس دارین ماشین بهتر سوار شین. ولی به اینده هم فک میکنین.

از یه طرف میگم یه ماشین خوب سوار شیم. بعد یه خونه یا زمین بخریم.بزار یه لذتی ببریم از زندگی. از طرفیم میگم بهمین زندگی خفتبارمون ادامه بدیم🤪 و ماشین نخریم. به مانیومده خوش بگزره. بزار باهمین پراید باشیم ولی زمین بخریم. هرچندممکنه 5سال دیگه طول بکشه که از زراعی به مسکونی تبدیل شه

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

یا زمین میشه بخرین یا ماشین 

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر در آینده نزدیک امیددارم که مشکلاتم حل میشه و میتونم خونه بخرم ماشینو عوض میکنم اگر واقعاخسته شدین نه اگر آنچنان موقعیت مالی قوی ندارین بهتره زمین بخرین بعد چندسال به هرحال رشد میکنه

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش

ماشین هم به اندازه دلار و همه چیز رشد میکنه...ولی بستگی به زمین داره... اگر زود سود میده یا اینکه مسکونی بشه قطعیه؟ مادر من یه زمین داره 12 سال پیش خریده هنوز مسکونی نشده ....اگر اینده داره زمین

ولی ماشین هم باید نزارید کهنه بشه... باید توی 150 هزار کیلومتر عوض کنید و اصلا تصادف نکنید که بعدا هم ارزش داشته باشه...

ولی شما اینطوری که میگید هیچ سرمایه ای ندارید .ادم توی ایران حتما باید یه سرمایه اولیه داشته باشه از زیر سنگم شده یه زمین ..یا یه خونه یا یه دکه باید تهیه کنید

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
اون زمینی که ۱۲۰تومن قیمتش باشه جای رشد زیادی نداره،زمین کشاورزی حق ساخت نداره

اره ممکنه پنج یا شش سال طول بکشه

ماشین هم به اندازه دلار و همه چیز رشد میکنه...ولی بستگی به زمین داره... اگر زود سود میده یا اینکه مس ...

الان پیشنهادت چیه دوستم؟ 

اگر در آینده نزدیک امیددارم که مشکلاتم حل میشه و میتونم خونه بخرم ماشینو عوض میکنم اگر واقعاخسته شدی ...

شوهرم حرف شمارومیزنه. میگه ان شالله زمینم میخریم. ماشینمون بدنیست. فقط بی کلاسه. چون خودمم شاغلم. دوس دارم سوار بشم. ولی با پراید خجالت میکشم. خاکتوسرم🤕

زمین ولی زمین زراعی نه

زمین دیگه نمیشه

به نظر من ماشين سودش بيشتر از زمين زراعي هستش 

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍
شوهرم حرف شمارومیزنه. میگه ان شالله زمینم میخریم. ماشینمون بدنیست. فقط بی کلاسه. چون خودمم شاغلم. دو ...

پس یکم دختر خوبی باش یه عروسک خوشگل آویزون ماشین کن نگا کردنی عروسکه رو ببین ماشینو نه

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
به نظر من ماشين سودش بيشتر از زمين زراعي هستش  

میدونی میگم نکنه حس خریدن ماشین یه حس هوس گونه باشه و بعدا بگم کاش اینکارو میکردم. با این پول خونه که نمیشه بخرم. زمینم که اطراف روستاهای شهر اونم مزروعی. تا چندسال باید باهمین ماشین باشم و واقعیتش دلمو زده. چندساله داریمش. قدیمیم شده. میگم خونه که نمیشه بزار یه ماشین خوب بخریم.