2777
2789

داره به شوهرش خیانت میکنه و شما نتونی به شوهرش بگی عکس العملتون چیه؟ هر وقت به خود زنه میگم انکار میکنه ولی میدونم که با پسر یکی از فامیل های شوهرشه یعنی مطمئنم ها....😢

هیییچ کاری نمیکنم هیچیییی

چون در نهایت خودم ادم بدع میشم

فقط دعا میکنم براشون 

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سخته جوابش😶🛸

ولی وقتی خودشم انکار میکنه سکوت میکنم 

https://rastmard.com/?mref=eln   دوستان این یه سایت باحال و معتبر که درباره ی معنویت و انرژی درمانی صحبت میکنه  برای دوستانی که در این زمینه سوال دارن یا بیشتر میخان بدونن🌟🍓

من دستم میذارم رو کلاه خودم باد نبره 

گفتن و نگفتنت چیزی رو ن عوض میکنه نه کسی ازت تشکر میکنه چند تام فحشت میدن پس سر تو کار خودت باشه 

ولش کن 

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

باهمکارشوهرمو زنشو دخترش رفتیم شمال 

زنش بغل دسته من توماشین و اونورشم دخترش داشت بایه پسره دل میداد قلوه میگرفت عکسای انچنانی فرستاده بود حرفاشونو تک ب تک جلوچشمم بود حتی گوشیشم قایم نمیکرد از من خجالت کشیدم ب شوعرش بگم زنت داره خیانت میکنه

خدایا همه رو به خواسته ای که الان داره ازقلبشون میگذره برسون🙏الهی امین😃

دیگه وقتی با تذکر درست نمیشه با مصیبت درست میشه

براش دعا میکنم قبل از اینکه دیر بشه دست برداره 

همین

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
سخته جوابش😶🛸 ولی وقتی خودشم انکار میکنه سکوت میکنم 

اخه شوهرشم اون پسره رو خیلی دوس داره مثلا مثل پسرش اونم همیشه پیشه اوناس دلم برای شوهره کبابه که انقدر به اون پسره محبت میکنه😢

اخه شوهرشم اون پسره رو خیلی دوس داره مثلا مثل پسرش اونم همیشه پیشه اوناس دلم برای شوهره کبابه که انق ...

کاری نمیشه کرد شاید یه درصد فردایی پسفردایی خانمه پشیمون شد و برگشت با رسوایی چیزی درست نمیشه سکوت کنیم در هر حال بهتر 🛸

https://rastmard.com/?mref=eln   دوستان این یه سایت باحال و معتبر که درباره ی معنویت و انرژی درمانی صحبت میکنه  برای دوستانی که در این زمینه سوال دارن یا بیشتر میخان بدونن🌟🍓

[QUOTE=155700549]من دستم میذارم رو کلاه خودم باد نبره  گفتن و نگفتنت چیزی رو ن عوض میکنه نه کسی ازت تشکر میکنه ...

چن نفرو میدونم داره خیانت میکنه با هیچکدوم کاری ندارم اما این مورد خیلی نزدیکه جوری که اگه خدا نکرده زبونم لال لو بره ... برای منم خیلی بد میشه ...