2789
عنوان

مادرشوهرم😑

293 بازدید | 14 پست

مادرشوهر من از همون روز عقدم تا الان که چندساله ازدواج کردم خیلی اذیت کرده و بهم بدی کرده.هرچی فکر میکنم یه خاطره خوش و خوب ازش یادم نمیاد.منو شوهرم هیچوقت مشکلی باهم نداریم همیشه مشکلات و دعواهامون سر مادرشوهرم و کاراشه.چند بار بخاطر کاراش خواهرشوهرم باهاش حرف زده که درست شه چند بار شوهرم باهاش حرف زده دفعه پیش باهاش حرف زد اتمام حجت کرد گفت یا این کاراتو بذار کنار یا دیگه نمیایم و مادرشم گفته عه ناراحت شده بودین من نمیدونستم باشه از این به بعد رعایت میکنم اما بعد چند وقت همون اش و همون کاسه.هروقت میرم خونش تا میرم تو اتاق یه لباس عوض کنم یا دستشویی یا هرجا سریع میدوعه تو گوش شوهرم پچ پچ میکنه هزاربارم همه گفتن نکن باز کاراشو تکرار میکنه.این بار شوهرم گفت اگه نخوای دیگه اونجا نمیریم.بنظرتون خوبه که نرم و فقط تو مهمونیا و مناسبتا ببینمش؟؟

اره هرچقدر دوری کنی بهترع واقعا

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قطع رابطه خوب نیست، شوهرت که فهمیده و خوبه و پشتته، پس دلیل برای نرفتن نمیبینم...شما فقط ریلکس بر۷ورد کن و حساس نشون نده خودت و...پسرشه دیگه فکر کزده الان تو ازش گرفتی و بردیش، مادره، ما خودمدنم شاید بعدا همین حس و داشته باشیم...فقط محل نزار همین

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...

من اگه مثل شما شوهرم پشتم بود پام رو اونجا نمیذاشتم 

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.

وقتی این‌همه بهش اخطار دادین و تدکر دادین ولی باز گوش نداده وش وهرت هم قبول داره ک کرم‌از مادرشه پس هتر که رابطتون خیلی کمرنگ بشه.وقتی جز اعصاب خوردی دلوا چیزی واستون نداره

کلی گفتی  چطوری اذیتت میکنه بعدم ی چیزی بهم ثابت شده ادم حرفی رو تو دلش نباید نگه داره و هی ت ...

انقد اذیتاش زیاده که مجبور شدم کلی بگم.مثلا همش دخالت میکنه زنگ میزنه میگه کجایین چی خوردین کجا رفتین.یا زنگ میزد امار شوهرمو میگرفت زنگ میزنه ب من میگه اره امیر زنگ زده گفته فلان جاس نگران نباش فلان ساعت میاد.شوهرم یه چیزی بهم میگه زود میدوعه میره بهش میگه ب درسا چی گفتی.میاد خونمون یه چیزی میبینه از لباس تا خوراکی فرداش میره میخره.هیچ کاری واسمون نمیکنه فقط توقع داره.واسه خونه نوییمون هیچی حتی شیرینی نیورد همش میپرسید فلانی چی اورد.بعد ما رفتیم دو روز مسافرت سوغاتی میخواست.اووووه انقد زیاده که همشو نمیشه گفت

قطع رابطه خوب نیست، شوهرت که فهمیده و خوبه و پشتته، پس دلیل برای نرفتن نمیبینم...شما فقط ریلکس بر۷ور ...

اخه کاراش ادمو اذیت میکنه هروقت از خونش برمیگردیم گریه و جرو بحث داریم