2777
2789
عنوان

رابطه ی افتضاحم با مادرم😭😭😭

257 بازدید | 14 پست

مامانم از بعد فوت مادرش افسرده شده بعد عقد من و خواهرم که بدتر شد کسی نیستم که تو روش وایسم داد بزنم خیلی احترامش و نگه میدارم ولی این اخریا دیگه نمیتونم 

دیگه دارم طاقتم و از دست میدم خیلی حساس شده یه بحث کوچولو رو به اندازه چی بزرگش میکنه بعد شروع میکنه گریه کردن و اینکه خدا نشونت بده 

بلاخره تو هر خانواده ای یه بحث کوچولو هست ولی مامانم برای هر کدوم‌از بحثا جون ادم و به لب میرسونه 

چیکار‌کنم چه ذکری بگم چه دعایی کنم به خدا انقدر خودم از روش افسرده شدم که نمیدونم چیکار کنم گاهی مثل دیوونه‌ها میگم‌برم تو اتاق در و قفل کنم که اصلا رو در روش نشم ولی نمیشه 

تو رو خدا کمکم کنید

ببرش مشاوره.باید حرف بزنه تا خالی بشه

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مطمئنی شما به مشاوره نیاز نداری؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

احتمالا مادرت دچارت افسردگی شده

خب یکم ببرینش بیدون..گردش...غذاهای خوب درست کنین..دورشو پر کنید 

معمولا این ادم ها وقتی تنها میشن بدتر میشع

بشینین بذارین باهاتون درد و دل کنه خالی شه

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

باهاش مدارا کن این روزا میگذره مادره دیگه نمیشه که بی احترامی کنی دلش میسوزه سعی کن هرکاری میگه انجام بدی بداخلاقی هم کرد تو خوبی کن بزار این شرایط بگذره کم کم خوب میشه 

خداجونم دختر خوشکلمو به تو میسپارم اگه صلاح دونستی یه خواهر یابرادر براش بزار تو دلم من برای خودم نمیگم برای دخترم میگم  
احتمالا مادرت دچارت افسردگی شده خب یکم ببرینش بیدون..گردش...غذاهای خوب درست کنین..دورشو پر کنید&nbs ...

به خدا انقدر که دوماداش هواش پ دارن شوهرش هواش و نداره دیگه باید چیکار کنیم سفر رفتیم باهم‌رستوران عر چیز چه فکرش و بکنی خرید

کاش میشد بره سفر زیارتی

معمولا سفر زیارتی حال همرو خوب میکنخ

ولی الان تو این کرونا😓

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱