2777
2789
عنوان

حقیقت داره ؟؟؟؟؟؟؟

119 بازدید | 11 پست

خبر فوری ازدیشب تا به امروز حساب دویست نفر از مشتریان بانکهای مختلف جمهوری اسلامی توسط حکرهای حرفه ای حک شده رئیس بانک مرکزی گوش زد کرده تا اطلاع ثانوی از اپلی کیشنهای 780 وآپ استفاده نکنید یا رمز دوم حسابهای خود را غیر فعال کنید این گروه از حکرها اهل مشهد هستند توی گروهای که می شناسید انتشار دهید تا بستگان و دوستانتان طعمه  این از خدا بی خبرها نشوند05138062این پیش شماره از مشهد زنگ میزنه اصلا بهش جواب ندین باعث میشه وارد سیستم گوشی شما بشه و اطلاعاتتون هک بشه‬‏: 🔴همگی خانواده ها و دوستاتون رو آگاه کنید. در رابطه با هک شدن کد ملی تمام مردمه. خیلی خیلی مهمه.زنگ میزنن به طرف و کد ملی و نام و نام خانوادگی و پسوندش رو کامل میگن!

فقط خدا 

به من زنگ زد همچین شماره ای😐

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواب  ندادم🤪

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
وای زنگ زدن بهت وووی

آره بخدا دیروز بود

خوب کردی جواب ندادی عزیزم  مواظب باش

نرسیدم جواب بدم شانس آوردم😂