2777
2789

من میخوام از فصل دوم ببینم
فصل و اول هرکس میتونه تعریف کنه لطفا
سریال ترکی هرجایی و به نام های بی وفا و تردید هم میشناسن

وقتی زندگی انقدر پر پیچ و خم شده تنها راه حل خندیدن و آسون گرفتنه :))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حذف-تاپیک#  

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

طولانیه بانقشه به قصد انتقام با ریحان ازدواج میکنه شب عروسیش تویه کلبه رهاش میکنه مادربزرگه میارش تو میدون شهرازماشین میندازش بیرون خانوادشم کتکش میزنن البته پدر بزرگه ریحان دختر واقعی هازار نیست میران پسرشه دشمنیشون ادامه داره تا الان که داره پخش میشه میخواد انتقام مادرشو بگیره

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده

مادربزرگ پسره بهش میگه این مرد مادرتو دزدیده و تجاوز کرده و بعد بابامامانت رو کشته تو هم برای انتقام برو دخترشون رو بی ابرو کن. حالا تو این مسیر پسر و دختر عاشق هم میشن و کم کم معلوم میشه که اون انتقام شخصیه مادربزرگست و در اصل پسره، پسر اون مردست! یعنی مامانش و اون آقا عاشق هم بودن نه اینکه بخواد تجاوز کنه و مادربزرگه پسره رو برای اناقام از پدر واقعیش بزرگ کرده!

طولانیه بانقشه به قصد انتقام با ریحان ازدواج میکنه شب عروسیش تویه کلبه رهاش میکنه مادربزرگه میارش تو ...

میران ؛ ریحان و دوست داره؟
در کل سریال عاشقانه انتقامیه؟

مادربزرگ پسره بهش میگه این مرد مادرتو دزدیده و تجاوز کرده و بعد بابامامانت رو کشته تو هم برای انتقام ...

واقعا؟؟؟ اینجوریه  خب بقیه ش؟

میران ؛ ریحان و دوست داره؟ در کل سریال عاشقانه انتقامیه؟

میران قبل انتقام ریحانو توبازار دیده عاشقش شده بعدا فهمیده دختر دشمنشه هم عاشقانه هم انتقامی

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده