2777
2789
عنوان

خدا خدا خدا

384 بازدید | 16 پست

خدایا چیکار کنم اخه دردموبه کی بگم چیکار کنم خدا نگی. نمیدونم خدا به دادم برس مریضم دلم بچه میخواد ولی با این مریضی نمیتونم همه میگن بچه دار شو ولی نمیدونن من از درون دارم میسوزم دارم آب میشم این مریضی لعنتی داره از پا درم میاره ی بچه که میبینم دلم قش وضعف میره دلم برا شوهرم میسوزه اون نمیدونه من چه دردی دارم چیکار کنم دلم آتیشه برام دعا کنید تو رو خدا چشام درد داره از بس گریه کردم 

میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاءالله هرآنچه که به صلاح شماست در تقدیر تان رقم بخورد به برکت صلواتی بر محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج علیه السلام. 

الا یا ایها الساقی ادرکاسا وناولها 🌹که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها.

چه مریضی داری؟ 

خدا اگه درد میده صبر هم میده، صبر داشته باش رحمت ها را می‌بینی. اینو بدون که تو تنها دختری نیستی که بچه تا الان داری و بچه یه علاقه توست ولی وقتی نمیشه نشانه ی کامل شدن تو نیست، نباید خودت را برای بچه دار نشدن سرزنش کنی. 

مشکلت چیه عزیزم؟

فوبیای فشار خون دارم بهش فک میکنم فشارم میره بالا تموم تنم آب میشه اینطوری نمیتونم بچه دار شم نمیدونم چه گلی بگیرم سرم نمیدونم این ترس چی بود افتاد تو سرم نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه مبشم

طب سنتی را اگه دنبال نکردی دنبالش برو خیلی ها جواب گرفتن. 

کحا برم آخه دکتر طب سنتی نداره تو شهر ما چیکار کنم

کحا برم آخه دکتر طب سنتی نداره تو شهر ما چیکار کنم

اول خودت چند تا کلیپ گوش بده، سبک تغذیه تو باهاشون تغییر بده، سالم میشی ولی برای بچه باید دقیق تر مشورت بگیری . خیر اندیش و روازاده میگن مشهورن. حتما شماره مجازی هم دارن. 

کتاب هاشون را هم بخون. 

اصفهان خیلی هستن. درخواست بده یه شماره شاید  برات بتونم پیدا کنم. 

فوبیای فشار خون دارم بهش فک میکنم فشارم میره بالا تموم تنم آب میشه اینطوری نمیتونم بچه دار شم نمیدون ...

اسی این که مشکلی نیست به راحتی قابل درمانه چند جلسه بری پیش یه مشاور درست حسابی فوبیا قابل درمانه به راحتی آب خوردن

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
اسی این که مشکلی نیست به راحتی قابل درمانه چند جلسه بری پیش یه مشاور درست حسابی فوبیا قابل درمانه به ...

اواقعا خدا از دهنت بشنوه فعلا که چند جلسس میرم طب سنتی پناه بر خدا