2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

232 بازدید | 21 پست

سلام در رابطه با تاپیک قبلی باید بگم ک...خواستگارم ک چندسال بود عاشقم بود ب گفته خودش و هی رفت و اومد...خانوادش یکی دیگه رو زیر سر دارن براش خواهرش گفته من باید تنهایی با دختره صحبت کنم و هدف ازدواج!!!رو ازش بپرسم من واقعا نمیدونم چکار کنم وقتی بم زنگ زد چی بگم اخه؟واقعا نمیدونم.خواستگارم التماسم کرده باش بد حرف نزنم تا شخصیتمو خراب نکنم جلوش .زنگ زد چی بگم؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من خیلی زود از کوره درمیرم اینجور مواقع از نظرت مشاور کمکم میکنه؟

صد در صد، اگر بخای یه کلینیک خوب بهت معرفی کنم، آنلاین هم ویزیت میکنن

دل را قرار نیست مگر در کنار تو💖
صد در صد، اگر بخای یه کلینیک خوب بهت معرفی کنم، آنلاین هم ویزیت میکنن

باشه عزیزم برام بفزستش اگه نشد ک حضوری میرم واقعا دارن کلافم میکنن.جلسه دوم خواستگاری انقدر مادرش عصبیم کرد گفتم ن الان پنج روزه محل ندادم امروز پسره زنگ زده ک اونارو ول کن.....

باشه عزیزم برام بفزستش اگه نشد ک حضوری میرم واقعا دارن کلافم میکنن.جلسه دوم خواستگاری انقدر مادرش عص ...

اره حتما قبلش با مشاور صحبت کن، آفرین که عاقلی

اره حتما قبلش با مشاور صحبت کن، آفرین که عاقلی

فدای تو.میخاستن بعد چهلم امام حسین نامزدم کنن ولی مخالفت کردم گفتم تا اخر ماه صفر باید تحقیق کنم با پسره هم میرم مشاوره واقعا زندگیا سخت شده

فدای تو.میخاستن بعد چهلم امام حسین نامزدم کنن ولی مخالفت کردم گفتم تا اخر ماه صفر باید تحقیق کنم با ...

ان شاء الله خیره عزیزم، حتما با مشورت برو جلو، نگاه نکن پسره میگه اونا رو ول کن، خونواده خوب نباشه زندگیت جهنمه

ان شاء الله خیره عزیزم، حتما با مشورت برو جلو، نگاه نکن پسره میگه اونا رو ول کن، خونواده خوب نباشه ز ...

اره میدونم کم از دوستام بدبخت نشدن الان انقدر شکسته شدن ک ادم باورش نمیشه اونا اول جوونیشونه