2777
2789
عنوان

بوی بد جن

| مشاهده متن کامل بحث + 16495 بازدید | 128 پست
منم چيز بدى نگفتم عزيزم🤷🏻‍♀️گفتم نگاه نكردم😐حالا خوبه من دارم راهنمايى ميكنم🤕

ببخشید 

من سراین موصوع واقعا عصبیم بعضیا چرت میان میگن 

من وقتی یهو بدنم کبود میشه بی دلیل وقتی حس مسکنم موهامو دارن میکشن واقعا دارم اذیت میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داره تهمت میزنه شماها که تآیید کردید شریک گناهید 

اصل موضوع در مورد باطل کردن دعاس 

کسیو تو قبر اون یکی نمیخوابونن شما اصلو ول کردی چسبیدی به فرع 

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤
چرا چرت و پرت میگی توهمی بدبخت؟ من اصلا با تو نبودم منظورم با اون خانوم بود که گفت به زن عموت تهمت ...

باشه ت خوبی نمیدونم شوهزت خوب نکردتت داستان چیه ک اینقدز کس میگی گمشو برو بیرون از تاپیک من

ببین مشکل داری برو بیرون  ت درست میگی اصلا ت خوب برو

تو مشکل داری که نصفه شبی چرت و پرت میگی 

من با تو نبودم مث نخود اش میپری وسط کاریت داشتم صدات میکنم

با اون خانوم بودم 

من یه دختر ۱۸ ساله ام. دوست دارم با عقل و حرفم سنجیده بشم تا سن کمم❤نظر شما همیشه محترمه و احترامت قطعا واجبه.اما در قبال احترام انتظار احترام ازت دارم دوست خوبم❤تو تاپیکای ادبیات و ترسناک تگم کنید ممنونتونم
بچهههه بدخواب مگه میزاره شب تاصب توتاریکی درازکشیدم بلکخ بخوابه یکساله امافرق روز وشبو هنوزنفهمیده

😂😂😂 ای جاننن ببوسش از طرف من

اگه پر میوه ای، پر سایه ای، افتاده تر شو...👌
داره تهمت میزنه شماها که تآیید کردید شریک گناهید 

ما همه گناهکار شما امامزاده

برو بخواب افرین 

من یه دختر ۱۸ ساله ام. دوست دارم با عقل و حرفم سنجیده بشم تا سن کمم❤نظر شما همیشه محترمه و احترامت قطعا واجبه.اما در قبال احترام انتظار احترام ازت دارم دوست خوبم❤تو تاپیکای ادبیات و ترسناک تگم کنید ممنونتونم
وای جدییی  ببین من قشنگ حس میکنم با موهام بازی میکنه شبا بی خوابم میتوابم کابوس میبینم فضا سنگ ...

والا منم خیلی کابوس میبینم.چن سال پیشا که تو خواب بودم یکی فوت میکرد تو صورتم سریع از خواب بیدار میشدم

کاش ی بار برات اتفاق بیافته بعد بگی این چیزو خودش مستقیم گفت من تو هیو دعانویس سراغ دارم و... نمیدو ...

ببین نمیگم شما دروغ میگی ولی میگم تا مطمعن نیستی میشه تهمت وشک .بعدش میگم شب اینجور تاپیک نزن .اصلا  بعضیا تا اسم جن بیاد تمام بدنشون میلرزه  بخدا اینجوریم  

اگ من مشکل دارم ک چرتو پرت میگم پ ت بیماری ک وارد این موضوع میشی بابا هری😂

تازه اومدی تو سایت برای جلب توجه تاپیک زدی درکت میکنم عزیزم

ولی اینجا واقعا هیچ کسی پاسخگو نیست نیازهاتو میتونی بیرون از سایت رفع کنی 

والا منم خیلی کابوس میبینم.چن سال پیشا که تو خواب بودم یکی فوت میکرد تو صورتم سریع از خواب بیدار میش ...

ولی من تو واقعیت حسش میکنم حتی ی بارم انگار یکی دست کرد تو چشم چشم سوخت اما اشکی نیومد

ببین نمیگم شما دروغ میگی ولی میگم تا مطمعن نیستی میشه تهمت وشک .بعدش میگم شب اینجور تاپیک نزن .اصلا ...

من نمیدونستم اونجا جن زدم ک افرادی ک میترسن نیان 

اما واقعا میخوام یدونم این چیه