2777
2789
عنوان

خیانت..

232 بازدید | 19 پست

توروخدا نزنین این‌ تاپیکارو بخدا روح و روان همه بهم میریزه

بخدا آدم‌خیلی بد بین میشه نسبت به همه نکنین اینکارا رو تورو خدا به فضای شاد بسازین نه اینجوری..

من‌ ازدواج‌نکردم ولی با شخصی که تو رابطم از وقتی نینی سایت عضو شدم دارم‌روانی میشم‌انقد شک‌کردم بهش

حتی مجبورش‌میکردم‌دوستامو‌توی اینستا بلاک‌کنه

هنوزم‌ول کن نیستم ساعت رفت و امد و خواب همچیشو باید بهم بگه با این‌همه بازم شک‌میفته به جونم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واقعیت و حقیقته عزیزم‌.حقیقت هم تلخه.نمیشه مثل کپک ادم سرش رو زیر برف کنه.بعدش هم اونایی که میان میگن طفلکا برا سبک شدن میگن درمانده شدن شاید اینجا اروم شن..کسی رو شاید ندارن همه چیو بگن خالی شن

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.

تموم شدن رابطتو بهت تسلیت میگم

ببین دختر خوب

اونی که بخواد واقعا خیانت کنه دور از چشم و گوشت میکنه

تعهد یه چیز کاملا شخصی و انتخابیه

و بر خلاف تصور آدما کاملا یه طرفه ست

ینی اون آدمه خودش نمیخواد و خیانت نمیکنه

تحت هیچ شرایطی

اگر همچین حسی از طرفت نمیگیری

یا حتی سیگنالایی دریافت میکنی که داستانای نی نی سایت میشه نفت آتیش شک و بددلیت

باید بهت بگم برای چیزی که اصلا احتمالشو نمیدی نگران شدن نشونه ی مشکل خودته!

ولی اگر واقعا نشونه هارو میبینی و تحریف میکنی واقعیتو ....

واقعیت و حقیقته عزیزم‌.حقیقت هم تلخه.نمیشه مثل کپک ادم سرش رو زیر برف کنه.بعدش هم اونایی که میان میگ ...

عادت بدی که دارم‌نمیتونم‌کنترل کنم‌خودمو نخونم

بعد خیلیم تاثیر داشت روی من اونم‌منفی..

چیکار کنم‌نتونم بیام‌ نینی سایت

سلام عزیزم اینجور نظرات رو نخون به هیچ وجه وبه شوهرت اعتماد داشته باش. یک جوری خودت رو بیخیال نسبت کار هایی که اون میکنه و باعث میشه تو غیرتی بشی نشون بده که همسرت احساس آرامش کنه و کوچک ترین چیزی رو ازت مخفی نکنه الان من با همسرم کاملا اینطور رفتار میکنم و خیلی زندگیمون شیرینه الحمدلله . 

تموم شدن رابطتو بهت تسلیت میگم ببین دختر خوب اونی که بخواد واقعا خیانت کنه دور از چشم و گوشت میکنه ...

خیلی بهش اعتماد دارم بخدا ولی تا میام نینی سایت باز میرم رو سرش اوار میشم

میترسم بشه من کاربرای اینجا اخه همه میگفتن خوبیم و عاشقیم‌و تهش اونجور بود

عادت بدی که دارم‌نمیتونم‌کنترل کنم‌خودمو نخونم بعد خیلیم تاثیر داشت روی من اونم‌منفی.. چیکار کنم‌ن ...

به قول خودت عادته دیگه .ترکش سخته.ولی تا خودت نخوای واراده نکنی نمیشه  و ره حل نداره.جدی تصمیم بر نیای وکاربریت روپاک کن.

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.
سلام عزیزم اینجور نظرات رو نخون به هیچ وجه وبه شوهرت اعتماد داشته باش. یک جوری خودت رو بیخیال نسبت ک ...

عشقتون‌ پایدار عزیز دلللللم

اما شوهرم نیست که خب

ولی حتما این‌کارو اجرا میکنم فقط نیاز دارم‌نیام  نینی سایت

عادت بدی که دارم‌نمیتونم‌کنترل کنم‌خودمو نخونم بعد خیلیم تاثیر داشت روی من اونم‌منفی.. چیکار کنم‌ن ...

عزیزم شما مشکوک به وسواس فکری هستیا

میدونستی؟

اینکه نمیتونی جلوی خودتو بگیری نخونی نشونه وسواسه

و شک کردنت و تعمیم دادنت هم نتیجه وسواسه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز