2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندسالته دخترت این قدربزرگه اصلا بهت نمیخوره که بچه این سنی داشته باشی میگم ماشالا فوق العاده هستی ق ...

دخترم دوماهه دیگه میشه نه سال...خودمم بیست ونه..زود ازدواج کردم😅

🍁چالش پاییزی بامداد خمار🍁گروه آبی💙 وزن الان ۷۶....هدف ۶۸..........میشه...چون من میخوام😎
نمیتونم..میترسم...ببین این دخترمه...کامل اونو میزارم...تیکه همون عکسه

منم دلم خوشگلی خوااااااسسستتت😭😭😭

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
توام خوشگلی که😘

فدات ولی من عکس نذااااشتتم ب اندازه شما هم خوشگل نیستم خدا کنه فقط بچه منم چشم ابروش به خودم بره و سفیدیش نه قوم شوهر از این قضیه هم همش اضطراب دارم ماشاللا دختر شما که کپی شما بود

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
فدات ولی من عکس نذااااشتتم ب اندازه شما هم خوشگل نیستم خدا کنه فقط بچه منم چشم ابروش به خودم بره و س ...

انشالله شبیه خودت میشه...دختر به مادر میکشه

🍁چالش پاییزی بامداد خمار🍁گروه آبی💙 وزن الان ۷۶....هدف ۶۸..........میشه...چون من میخوام😎
خداحفظش کنه ماشالا اصلا بهت نمیخوره واقعا شبیه آیشواریا هستی 

فدات گلم..مرسی مهربونم🌹