2821
2789
عنوان

کولیک👶👶👶

126 بازدید | 6 پست

سلام 

ما هم این دوره رو سپری کردیم با انواع داروها

در نهایت با یه معجزه به جواب رسیدیم

بچه رو بزارید داخل یه پتو دو طرف پتو رو بگیریدو بچه رو تاب بدید در هنگام درد 

شاید باورتون نشه معجزه میکنه

بچه آروم میشه و گاها میخوابه 

هر دارویی رو به نوزاد ندید عوارض داره

جواب گرفتید مارو هم دعا کنید

چشم 😐

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اونجوری بچت عادت میکنه بری هر جا هم باید بزاری تو پتو تکونش بدی من دیدم که میگم روش خوبی نیست کولیک تموم میشه تا ۳تا۴ماه ولی عادتش واستون میمونه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
عزیزم اونجوری بچت عادت میکنه بری هر جا هم باید بزاری تو پتو تکونش بدی من دیدم که میگم روش خوبی نیست ...

موافقم باهات.دختر من به شدت کولیک داشت با هیچ دارویی آروم نمی شد شبا به اندازه ی نیم ساعت قنداقش میکردم هم کمرش گرم میشد هم نمی تونست پا هاش رو تکون بده این باعث میشد دردش آروم بشه