2777
2789
عنوان

خاک تو سر اموزش پرورش

489 بازدید | 13 پست

این چه وضعه تالیف کتب درسیه دخترم کلاس هفتمه امروز ریاضی و عربی داشت ازم خاست کمکش کنم تمام مطالب قاطی بود عاخه بچه ای که هنوز معنای هذا و هو عربی را یاد نگرفته از کجا میشه بهش فهماند  ة تانیث چیه!!!!؟

توی ریاضی هم تمام مباحث باهم قاطی شدن واقعا چطور  عجیبه این کتابا را تالیف و تایید میکننن!!!!

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم

معلم بلده چطوری یادش بده😐

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان منم میشینه کنارم تا بجای من یادگیره به منم یاد بده

وحشتناکه

کاربر سال ۹۸ عسدم!منتهی بخاطر بحث هایی که پیش اومد پنج تا کاربریمو از دس دادم!😐 لحن و گفتار منُ رفتار و شخصیت طرف مقابل مشخص میکنه ! خداحافظ نی نی سایت:) 1400/5/26 بابای.

به ما هم اول تو عربی همینو یاد دادن خب..کم کم راه میوفته نگران نباشین..مثل کسی که انگلیسی بلد نیست ولی موسسه زبان از ترم اول انگلیسی صحبت میکنه اینم همونه

البته با این وضعیت فکر نکنم هیچی یاد بگیریم

die hölle ist leer alle teufel sind hier

خدا لعنتشون کنه پسر منم کلاس هفتمه. بمیرم براش اصلا معلم نمیاد شاد تدریس کنه فقط دو تا کلیپ از کانال فوروارد میکنه و تمام.. نه سوال جواب میدن نه هیچ. مدرسه هم میترسم بفرستمش بخاطر کرونا 

ممکنه حرفاتون درست باشه ولی با این املای کلماتتون آسیب زیادی به رسم خط فارسی میزنید...هرچند باب شده ولی اشتباه بزرگیه

دوستان بس کنید لطفا خاست وخابید وعاخه وعاره و....

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

اروم باش گلم 😁😄اره خیلی اوضاع قاراش میشیه من فک کردم بخاطر کرونا تاپیک زدی چون اسمش اینه ک هرکی میخاد بره هرکی میخاد نره وگرنه خواهرم یازدهمه مامانم میگ نرو میگ معلممون از ادامع درسای کلاس درس میده نرم عقب میفتم بقیع یاد میگیرن معلمم بخاطر من یکی درس نمیده ینی علناا اجباره ولی ب اسم اختیار

ممکنه حرفاتون درست باشه ولی با این املای کلماتتون آسیب زیادی به رسم خط فارسی میزنید...هرچند باب شده ...

من به زبان محاوره تایپ کردم نه زبان رسمی وکتابی گلم

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم
خدا لعنتشون کنه پسر منم کلاس هفتمه. بمیرم براش اصلا معلم نمیاد شاد تدریس کنه فقط دو تا کلیپ از کانال ...

منم همونا رو خوندم هفتم درساش سنگین نیست خودتونم بخومنید میتونید بهش اموزش بدین 

من به زبان محاوره تایپ کردم نه زبان رسمی وکتابی گلم

میدونم عزیزم به زبان محاوره هم بنویسید باید اینطور بشه مثلا:

آخر»»»»آخه نه عاخه...بحث آسیب شناسی این مباحث طولانیه

امضا مو هم بخونید عزیزان

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
اروم باش گلم 😁😄اره خیلی اوضاع قاراش میشیه من فک کردم بخاطر کرونا تاپیک زدی چون اسمش اینه ک هرکی می ...

ببین بهش بگو غصه ی هیییچی رو نخوره..من دوازدهمم سر صبح فقط یه حاضری میزنم بعد میرم برای خودم یه درس دیگه میخونم..معلم مدرسه فصل 3 داره درس میده من هنوز فصل یک رو تموم نکردم..فکر میکنن تند تند درس دادن هنره😏

die hölle ist leer alle teufel sind hier