2777
2789
عنوان

کی میدونه

1326 بازدید | 17 پست

پلوپز نگین خزر خوبه یانه؟.پارس خزر گرونه و مارک های دیگه میترسم بخرم گفتن نگین خزر بخر باز گفتم نکنه خوب نباشه بنطرتون بخرم یانه .اخه یه فروشنده ای گف بعضیاش یه طرفش میچسبونه جنساشون خوب نیس واز این حرفا..چکارکنم ؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا استفاده می کنی من داشتم اصلا استفاده نکردم دادم مامانم 

اخه من هرچی برنج میذارم کلی به قابلمه میچسبه بخاطر اون میخوام بخرم وگرنه رو جهیزیه ام بود اونموقعه بردمش کادو .

اخه من هرچی برنج میذارم کلی به قابلمه میچسبه بخاطر اون میخوام بخرم وگرنه رو جهیزیه ام بود اونموقعه ب ...

عزیزم چدن بخر دسینی قابلمه تازه باشه نمی چسبه به مرور زمان دیگه کهنه می شه عمرش تموم میشه اونم بزار واسه سوپ و اش 

عزیزم چدن بخر دسینی قابلمه تازه باشه نمی چسبه به مرور زمان دیگه کهنه می شه عمرش تموم میشه اونم بزار ...

گرانیتی دارم ولی میچسبه چدنمم خراب شده ..قبلا هم هعی میچسبید 

گرانیتی دارم ولی میچسبه چدنمم خراب شده ..قبلا هم هعی میچسبید 

نه قابلمه تازه نمی چسبه من چدن مشکلی دارم تصلا نمی چسبه الانم چون اونا گرونن معمولی کرم که توش دون دون دارن خریدیم نمی چسبه 

یعنی نخرم نگین .خزر .اخه اونا گرونن . این نگین خزر میگه ۵۰۰تومنو ۶۰۰ تومن ولی تفال  ۲تومن ایناس

نه عزیزم ایرانی بدرد نمیخوره دو روز دیگه خراب میشه البته پلوپز تفال هم مال چینه و کیفیتش پرفکت نیست ولی خیلی بهتر از ایرانیه 

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی

[QUOTE=155660121]نه قابلمه تازه نمی چسبه من چدن مشکلی دارم تصلا نمی چسبه الانم چون اونا گرونن معمولی کرم که توش دون د ...[/QUOTEنه منظور اینکه کلی مث ته دیگ میشه از برنجه دیگه نمیشه خوردش وحدر میره .نمیدونم بلد نیستم چیه چرا انقد برنجم ته دیگه میشه 

نه عزیزم ایرانی بدرد نمیخوره دو روز دیگه خراب میشه البته پلوپز تفال هم مال چینه و کیفیتش پرفکت نیست ...

خیلی ممنون پس نمیخرم ...چون اومدم خونه مامانم اینجا قیمت جنسای برقی کمی بهتراز جاهای دیگس واسه همین اومدم بپرسم بینم کسی میدونه چکارکنم