سلام خانوما من قرار بود بینیم رو عمل کنم تا پشت اتاق عمل بردنم بخاطر کم خونی برم گردوندن حالا میخوام هر چی زودتر حل کنم که عمل بشم راهکاری دارین تو زمان کم بشه، کم خونی درمان کرد.
واسه نفرتی که تو دل همه جا دادی واسه رسیدن به همین لحظات پایانی،این یکیم واسه فقر تحمیلی حوادث طبیعی واسه هر تبیعضی که فک بکنی واسه تبیعدی واسه پیروزیه جلو پلیدی🙃🤍
واسه نفرتی که تو دل همه جا دادی واسه رسیدن به همین لحظات پایانی،این یکیم واسه فقر تحمیلی حوادث طبیعی واسه هر تبیعضی که فک بکنی واسه تبیعدی واسه پیروزیه جلو پلیدی🙃🤍
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
منم ۸ بود دکتر برام قرص آهن تجویز کرد بعد ازسه ماه شد ده
وای خدا بعد سه ماه 😰روزی چندتا قرص میخوردی چه قرصی بود؟
من خیلی بدنم ضعیف بود آهنم رو چهار بود قرص آهن معمولی فروس سولفات ولی شما که عجله دارید به دکترتون ...
روزی دوتا ففول تجویز کرده
عزیزم یه مقاله پیدا کردم راجب کم خونی قبل عمل بینی کامل توضیح داده بخون. دکترشم خیلی سریع جواب سوالا رو میده اگه ابهام داشتی بپرس ازش. من خودم سوال کردم جواب داد سریع