2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

207 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من ماه قبل طبق دستور پزشکم قرص لتروزول خوردم ولی باردار نشدم بعد این گفتم این ماه پیش دکتر  نمیرم همین قرص رو میخورم که باعث شد برخلاف ماههای قبل اصلا تخمکگذاری نکنم نگران شدم و رفتم دکتر سنو کرد کیست آوردم دکتر گفت بخاطراینکه سرخود دارو خوردی کیست آوردی دارو جز ویتامین نداده گفته اگه پریود نشدی دوباره بیا یعنی با پریود کیستم ازبین میره؟؟

سلام ببخشید با کیست تخمدان نمیشه حامله شد؟ منم دارم😔

یا راهی خواهم ساخت یاساخی راهم آخ😐✌️۹9/9/۹(این تاریخ بهترین اتفاق زندگیم میوفته من ایمان دارم)                      گرطبیبانه بیایی برسربالینم،به دوعالم ندهم لذت بیماری را💞.       بالاخره من هم روزی خواهم رفت و کلید خانه را زیر هیچ گلدانی نخواهم گذاشت 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امپول ازادسازی تخمک بهت نداده ؟

هیچی نداده فقط زینک فولیک اسید ویتامین دی و یه ویتامین دیگه اسمشو نمیدونم اونا رو واسه بارداری داده که بدون هورمون هستن منم تعجب کردم که واسه کیستم دارو نداده

هیچی نداده فقط زینک فولیک اسید ویتامین دی و یه ویتامین دیگه اسمشو نمیدونم اونا رو واسه بارداری داده ...

باید بعد لتروزول بهت امپول میداد که تخمکی که بالغ شده ازاده بشه که امپول نداده وکیست شده اگه فکر میکنی دکتر خوبی نیست عوضش کن 

باید بعد لتروزول بهت امپول میداد که تخمکی که بالغ شده ازاده بشه که امپول نداده وکیست شده اگه فکر میک ...

نه فقط لتروزول نبود بعد اتمام اون که در دوره پریود مصرف میشه یه قرص دیگه هم بود متاسفانه اسمشو نمیدونم اون ۵ روز مصرف کردم طبق دستور دکتر

نه فقط لتروزول نبود بعد اتمام اون که در دوره پریود مصرف میشه یه قرص دیگه هم بود متاسفانه اسمشو نمیدو ...

من همه اینارو مصرف کردم ولی اسماش یادم نیست ولی مطمنم برای ازادسازی امپول میدن hmjیاhcgبود نمیدونم کدوم یکی بود