2777
2789
عنوان

کممممک

115 بازدید | 26 پست

سلام من یه استاد دارم که آدم حسابیه و معروف تقریبن .خیلی دوست داشتنی حدودن پنجاه ساله و دخترش هم سن من بعد مدتها بهش پیام دادم که استاد خیلی دلتنگ شما شدم و احوالپرسی و اینا گفت بیا ببینمت گفتم حتمن با کمال میل گفت کافه و بیرون نمیتونم ممکنه سوتفاهمی برا کسی پیش بیاد بیا تو ماشین یه دور بزنیم قبول کردم ولی یه کم استرس دارم شوهرمم میگه برو اشکال نداره ولی یه کم زیادی راحته تو پیام دادن نگرانم !دلمم نمیخاد کنسل کنم قرارو نظرتون چیه؟

یعنی چی اخه، یه استاد اقا پیام دادی دلم برات تنگ شده، بسم الله

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کرونابیامنوبخور😐بسم الله

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت

نروبابادردسرمیشه بیخیال خواهرم.

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
2790
2778
2791
2779
2792